dimarts, 2 de febrer del 2010

Jornada 19: Sant Roc 0 - Joanetes CF 1

Alineació: Borrat, Miki, Roura, Nane, Pere, Xevi V., Sei, Javi, Cuadros, Marc "xon" i Quel. També jugara: Lluís i Peke.

Victòria molt treballada i èpica del Joanetes al camp del líder, el Sant Roc. Fins aleshores un camp on cap equip havia aconseguit guanyar.

El Joanetes es va presentar a Sant Roc amb 15 jugadors (2 d'ells cadets i el segon porter) com a conseqüència de les lesions, exàmens... Destacar que en l'onze titular va debutar Marc Verdaguer, nou fitxatge del Joanetes i que de ben segur aportarà moltes coses a l'equip.

El matx s'inicià amb molt de respecta pels dos equips, i cap dels dos asumia riscos en la zona defensiva. El terreny de joc dificultava que es veies un joc on la pilota corres pel terra, i practicament tot eren pilotes llargues intentant de sorpendre l'esquena dels defensors. Un Joanetes molt ben posicionat defensivament i sobretot molt concentrat, no va deixar que el Sant Roc tot i el seu potencial ofensiu arrives cap cop amb claretat. Les úniques ocasions de perill de l'equip local podien venir a pilota parada. A la primera part destacar un parell d'ocasions de l'equip visitant per part de Quel. Una amb un intent de vaselina des de fora l'area i una altra que després d'una combinació amb Javi, va sortir fregant el pal dret de la porteria.

Amb el resultat de 0-0 es va anar al descans.

La segona part va començar amb un Sant Roc en busca de la victòria i amb un Joanetes molt intel·ligent i ben posat sobre del camp. El Sant Roc insistia amb pilotes altes, però sempre la defensa desfeia els atacs locals. Amb una falta fora l'area va arribar el gol del Joanetes. Roura amb un xut sec i fort al pal del porter va aconseguir fer pujar el 0-1 al marcador. Destacar també una ocasió de Lluis que havia substituit a Verdaguer el minut 20 i que el porter va poder parar. A partir del gol, un Joanetes amb molt de coratge, treball i sacrifici va anar desfent les ocasions del Sant Roc.
Amb el resultat de 0-1 es va arrivar al final del partit.

Victoria dons molt treballada del Joanetes que el coloca a 3 punts del líder i a l'espera d'un partit importantíssim contra les Planes aquest diumenge.

Gol: Roura
Osborne: Roura