dijous, 11 de març del 2010

Jornada 21: Joanetes CF (cadets) 3 - Banyoles 1

Per fi ens tocava jugar (després de carnavals, aplaçar partits i demés entrebancs) i hem guanyat. Ha estat contra el prometedor Banyoles (bé, un diari català deia que era el club amb uns equips bases amb més futur de tota la província).

Val a dir que en el seu camp sí ens guanyaren, crec recordar que va ser per 2 gols a 0. Recordo que no varem merèixer perdre, però tampoc es pot dir que allà féssim un gran partit. Aquest cop, a casa nostra, hem jugat molt bé: hem aprofitat bé les nostres bandes, hem pressionat prou bé el mig del camp i la defensa ha estat molt correcta. Fruit d’això, els nostres tres davanters han marcat, un gol cadascú: Joan Barris i els dos extrems, Garci i Guille.

La bona pressió al mig del camp ha estat imprescindible per poder contrarestar la seva tàctica, que és intentar agafar l’esquena als defenses fent passades llargues des del mig del camp. Com ja he dit alguna altra vegada, quan jugues amb un 4-3-3 i marquen els tres davanters vol dir que la cosa funciona.

No hem de baixar la concentració i hem d’esperar al Joventut St. Pere Màrtir ben mentalitzats de què els hem de guanyar. Enhorabona jugadors!

Raul Robles