dimarts, 8 de juny del 2010

Jornada 11: Ripoll CF 1 - Joanetes CF 2

Els jugadors del Joanetes visitaven el camp del Ripoll després d’haver guanyat fent un mal partit a casa contra l’Osor, un dels equips cuers de la categoria.

Calia reaccionar i durant els primers minuts es va veure un Joanetes ben posat a sobre el camp però sense arriscar en el seu joc, potser per falta de confiança. Les ocasiones s’anaven alternant però cap dels dos equips va gaudir de grans oportunitat per obrir el marcador, algun xut llunyà de Javi o alguna jugada de Quel que no es van traduir en perill excessiu van ser les accions dels homes de Barris durant els primers 45 minuts.

La segona part va començar amb un Ripoll més ofensiu però el Joanetes va saber aguantar aquests primers minuts d’atac constant i va aprofitar una passada llarga de Roura que Quadrós va rematar de manera excel·lent per fer pujar el primer gol al marcador. El partit es va calmar i el Joanetes va començar a jugar en camp contrari i es així com Quel va gaudir d’una gran ocasió i uns minuts més tard Sei marcava el 0-2 que semblava sentenciar el partit de falta directe. El Ripoll va aconseguir marcar el seu gol en temps de descompte, fet que no va inquietar el Joanetes que va assegurar-se els tres punts en aquesta complicada visita.