dimarts, 8 de juny del 2010

Jornada 33: Joanetes CF 0 - Maià 2

La temporada ja s’està acabant i el Joanetes no l’acaba bé, després de perdre al camp del Castellfollit l’equip local tampoc podria guanyar en aquesta jornada al Maià.

Falta compromís, ganes, il·lusió, ... en resum falta tot allò que en una altre època ens havia permès ser un gran equip, i no ens equivoquem, els resultats ens estan posant al lloc on ens mereixem.

Un Maià molt ben posat al camp i jugant les seves cartes es va endur els tres punts del municipal de Verntallat.

La primera part el Joanetes intentava dominar el joc i tenia ocasions però els rivals van ser els que es van avançar al marcador després d’un ràpid contra atac molt ben conduit. Fins a la mitja part la tònica fou la mateixa. Control de la possessió però sense massa perill.

Les ocasions si que van aparèixer a la segona part i algunes vegades per mala sort i altres per l’encert del porter rival el Joanetes no va poder empatar, i encara es va complicar més el partit quan el Maia de nou en un contra atac va sentenciar el partit fent el 0-2.