dimarts, 8 de juny del 2010

Jornada 28: Joanetes CF 3 - Ripoll CF 2

Els últims partits del Joanetes com a local no havien estat gaire bons, amb derrota contra el Montagut i empat contra la Canya, fet que havia portat als homes de Barris i Franc a quedar una mica despenjats dels líders de la categoria. Calia guanyar per tornar al camí dels resultats i recuperar mica en mica el bon joc.

Els locals van sortir molt i molt concentrats, pressionant en camp rival i acabant les jugades d’atac, alguna amb més encert que d’altres. Aquest domini es va traduir en el primer gol de Javi amb un xut creuat des de la banda esquerra. Abans del descans Quel feia el segon després de superar al porter en un 1 contra 1. El Joanetes arribava al descans amb el domini del partit, tant en joc com en el marcador.

La segona part el Joanetes va sentenciar el partit amb un tercer gol obra de Jordi Quadros després d’una passada de la mort des de la banda dreta. El partit però no s’havia acabat i el Ripoll ja als instants finals va ser capaç de marcar fins a dues vegades després d’errades de concentració dels jugadors del Joanetes. Al final però victòria 3-2.

Destacar l’ajuda dels tres jugadors cadets que van tenir un paper destacat, en Joan, l’Eric i en Gerard.