JOANETES 3 - SANT PRIVAT 0

Joanetes: Borrat, Sergi, Siso, David L, Edu, Xevi V, David C, Adrià, Llens, Forca i Santi.
També van jugar (Lluis, Gerard, Javi, Pere V, Feno, J Barris i Maca).

El Joanetes va presentar un equip titolar amb cinc canvis respecta el dissabte. A destacar que hi havien 6 dels 7 fitxatges al 11 titolar.

El joc joc potser no era tan fluid com el dia abans, però si que era el Joanetes qui dominaba el mig camp. Amb bona pressió per part d’en David C i Xevi V. .Les ocasions costaven d’arribar, però tot i aixi cal destacar una de l’Adrià que va xutar a les mans del porter amb u contra u per la banda dreta, i una centrada de l’Adrià que en Santi no va arribar per poc. El Sant Privat també en va disposar una de clara que en Bata desde dins l’àrea va xutar fora.

Abans d’arribar al descans es va lesionar en Santi i va entrar en Javi.

A la segona part amb en Llens i Javi per les banda i Furca de davanter centre, el Joanetes va generar perill. Les dues ocasions més clares les va tenir en Furca, xutant amb intenció per terra davant la sortida d’en Ras, que va poguer aturar amb la punta del peu. La segona va ser un xut practicament desde l’àrea petita que va sortir per alt. Però no va ser fins a l’entrada d’en Joan Barris que vam aconseguir marcar.

Al min 70 bona jugada d’en Furca per banda esquerra, que en Joan Barris va rematar molt bé de primeres. Uns minuts més tard, en Joan va recollir una bona passada de Javi entre linees i va marcar el 2 – 0 davant la sortida d’en Ras. A les acaballes del parti en Maca va fer un “jugadón” i li va deixar el gol practicament fet a Joan Barris, que feia el seu primer hat-trick amb la samarreta del Joanetes.

En general bones sensacions les que va deixar l’equip en els dos partit, amb joc, entrega i intensitat. Cal millorar algunes coses que els misters ja han vist.