dijous, 2 de setembre del 2010

Partit d'entrenament contra el Bosc de Tosca

El Joanetes CF ha disputat aquest dimecres un partit d'entrenament (pre-temporada) contra el Bosc de tosca (1a regional).

L'equip local s'ha vist superat clarament per un bon equip, sòlid i amb bon joc. No obstant, li han posat les coses difícils a la primera part, quan s'han avançat al marcador amb un bon gol de cap de Forcadell.

Abans d'acabar la primera part els visitants han capgirat el marcador amb 2 gols.

Així doncs, 1-2 a la mitja part i bon joc per part de tots dos equips. El Joanetes es mostrava com un equip ben posicionat i treballador.

A la segona part el Bosc de Tosca ha fet uns quants canvis i s'ha notat la baixada física (i mental) dels jugadors locals. El Bosc de Tosca han sabut aprofitar-ho i han acabat d'engrandir el marcador amb un 1-7 final.

Bona nota per tots dos equips. El Joanetes ha jugat les seves cartes i ha fet el seu partit (treball, intensitat, etc.). El Bosc de Tosca ha fet gala del seu bon toc de pilota i saber fer a damunt del terreny de joc (amb l'ajuda de la impecable gespa, com sempre) i ha guanyat clarament a un rival dues categories inferior.

Només ens falta desitjar-los molta sort per a la temporada que ja s'acosta!