diumenge, 26 de setembre del 2010

Jornada 3: Argelaguer FC 2 - Joanetes CF 4

Alineació: Albert B., Miki, Edu, Nane, Sergi, David L., David C., Pere, Roura, Furca i Santi.
També jugaren: Xevi V., Feno, Siso, Maca i Lluís.

El Joanetes CF tornava a jugar a fora de casa després del canvi d'emplaçament degut a la pluja. El camp estava en perfectes condicions (gespa artificial) però molt lent (poc moll), la qual cosa dificultava el moviment ràpid de pilota.

Amb aquestes començava el partit i el Joanetes es mostrava fluix en defensa, lents en les passades i imprecisos. D'aquí han sorgit un parell d'ocasions pels locals que han anat a fora o que ha parat molt bé Borrat. Una vegada més l'equip de Barris veia com se'ls avançaven al marcador (1-0) després d'un mal passe de Miki cap al porter. Una passada fluixa que el davanter, molt murri, ha sabut aprofitar fent una vaselina per damunt del porter.

Al Joanetes li costava trobar-se al camp, però quan ha trobat el joc per les bandes ha començat a crear perill. Després d'una bona jugada per la banda de Sergi i Roura i d'un rebot estrany del porter, la pilota ha caigut als peus de Pere que ha aprofitat, tot sol a plaer, per marcar el gol de l'empat (1-1). A partir d'aquí, més perill al camp de l'Argelaguer amb alguna falta molt ben tirada per Roura però que no han trobat el forat (a destacar, una falta del porter local sobre David C. que ha significat només una targeta groga). També algunes internades de Pere i de Furca que han caigut a dins l'àrea però l'àrbitre no n'ha pitat cap.

A la segona part el Joanetes ha sortit amb ganes d'anar per el partit i emportar-se els 3 punts. La banda de Sergi i Roura ha sigut la principal via per on els visitants han sabut arribar amb més claredat i perill. D'aquí ha sorgit el segon gol (1-2), de Santi, després d'un molt bon centro des de la línia de fons de Sergi.

El Joanetes no en tenia prou i ha buscat amb ganes el tercer gol, el de la tranquil·litat. Després d'un passe molt llarg de Miki, el defensa local l'ha passat al porter i aquest l'ha agafat. La sessió, molt propera a l'àrea petita, l'ha transformat en gol Ferran, després de repetir el llançament i ensenyar-li una targeta groga. Molt ben tirat fregant el travesser.

Ja destapat l'equip, s'ha intentat jugar a futbol, tocant i movent la pilota d'un costat a l'altre, però principalment a les bandes és on s'ha creat el perill. I novament per la banda dreta ha arribat una pilota a Santi, que s'ha donat mitja volta, la passat a Furca i aquest sense pensar-s'ho l'ha ficat al fons de la porteria.

A les acaballes del partit, Borrat ha sortit a treure amb els punys una pilota a la frontal de l'àrea. El refús ha estat a fora de l'àrea i, per tant, vermella directa. La falta no ha suposat cap problema per en Lluís. Poc més tard, un davanter rebia una pilota a 3/4 de camp, controlant amb el braç (l'àrbitre diu que involuntàriament), la passa a un jugador més avançat (en possible fora de joc), que creua la pilota i entra rebotant a la base del pal dret de la porteria.

El partit finalitza amb un 2-4.

Bon resultat, la primera victòria de l'equip en la lliga, la qual ha de donar ànims a l'equip per anar a Osor amb la màxima ambició. S'ha de treballar més en defensa (tot l'equip) i ser més precisos amb els passes (el primer gol d'avui és un error que no es pot tornar a repetir). No obstant, gran partit de molts jugadors, a destacar, Ferran i Sergi i, evidentment, l'osborne Furca.

Gols: Pere, Santi, Ferran i Furca.
Osborne: Furca

Amunt Joanetes!
Miquel Pérez

2 comentaris:

JoanetesCF ha dit...

Ens agradaria, si voleu, que es comentessin les cròniques de la jornada. Afegir alguna "anotació" extra sempre pot ser "divertit" i "interessant".

Gràcies a tots!

Ramon ha dit...

Comencem a sumar de tres en tres. Felicitats nois!!