diumenge, 10 d’octubre del 2010

Jornada 5: Joanetes CF 1 - Les Planes 2

JOANETES: Lluis, Sergi, Miki, Ferran, Nane, David L, David C, Pere V, Javi, Feno, Furca. També van jugar: Adrià, Maca, Xevi V, Ovidi, Siso.

Primera derrota de la temporada 10/11, davant d’un dels equips candidats a pujar de categoria.
Molt bona primera part de l'equip local. Ben col.locat, aprofitant que Les Planes no presionava, el Joanetes va jugar la pilota des del darrera i buscant bones passades interiors. L’equip se sentia comòde, Ferran i Miki, molt segurs i contundents pel centre, a les bandes bones ajudes dels interiors feien que Les Planes no s’acostes en perill a la porteria defensada per Lluis. El Joanetes amb un bon joc de combinació va tenir una bona oportunitat a peus d’en Furca que no va poder xutar bé amb l’esquerra.
Abans de la mitja part, descatar una molt bona mà que va treure en Lluis a rematada de cap d’un davanter visitant i el gran gol de Javi amb un xut desde fora l’àrea que va entrar pel pal llarg de la porteria defensada per Molas.

A la segona part Les Planes va sortir decidit a buscar l’empat, pero ho feia sense gaire ordre. El Joanetes ja no sortia amb la pilota des del darrera, en part perquè Les Planes presionava més a dalt. L’equip local buscava crear perill a la contra amb l’Adrià a la dreta i en Javi a l’esquerra. Però poc a poc el domini de Les Planes era més insistent. Les lesions d’en David Lopez i d'en Miki, i el cansament feien Les Planes anés cada vegada més amunt.

Una pilota perduda al mig camp va ser culminada per un atac ràpid que va acabar amb un fort xut desde dins l’àrea que va tocar el pal i va entrar, era l’empat a 1 i quedava un quart. El Joanetes sortia timidament el contracop però va ser Alves per Les Planes que a 10 minuts del final, va marcar el 1-2 definitiu, altre vegada amb un fort xut que va tocar el pal abans d’entrar.

Pocs minuts abans d’acabar, també es va lesionar en Xevi Verdaguer.

Podem dir que el Joanetes es va mostrar ser un equip competitiu, durant molts minuts. Ara cal acoseguir ser-ho tot el partit. Cal seguir amb la mateixa serietat i treball que s’han vist fins ara. Recuperar els jugadors lesionats i anar a buscar els tres punts el proper partit.

Gol: Javi López
Osbrone: Lluís Freixas