dimecres, 13 d’octubre del 2010

Jornada 5: Joanetes CF 1 - Les Planes 2

Alineació: Lluís, Sergi, Roura, Miki, Nane, David L., David C., Pere V., Feno, Javi, Furca.
També jugaren: Xevi V., Adrià, Ovidi i Sisu.

La primera prova de foc de la temporada arribava a la cinquena jornada de lliga. Després de dos còmodes victòries amb rivals de la part baixa de la taula i d’una molt bona imatge, calia demostrar la competitivitat de l’equip contra Les Planes, un clar candidat a l’ascens.

El partit va començar amb un Joanetes molt concentrat, ordenat i amb les línies molt compactes. Les ocasions clares no arribaven a cap porteria però el Joanetes tenia molt més el control de la pilota i tocava i combinava amb facilitat i força velocitat. Les Planes ho intentava amb més verticalitat amb alguna contra però el Joanetes es mostrava molt sòlid en defensa, ja que tot l’equip era un bloc organitzat. El domini local es va acabar traduint en gol abans del descans, quan Javi va rebre la pilota a la banda esquerra, se’n va anar molt bé cap a l’interior desfent-se d’un o dos rivals i des del vèrtex de l’àrea gran va enroscar un xut que va entrar per l’escaire contrari. Un golàs que feia justícia al joc vist fins aleshores. Però el gol, lluny de donar calma al Joanetes per continuar tocant i tocant, va fer que l’equip deixés de sortir jugant des del darrera i el domini ja no era tan clar, tot i que Les Planes tampoc va crear massa perill tret d’algun cop de cap amb una gran aturada de Lluís. La primera part va acabar amb un just 1 a 0.

A la segona part el rumb del partit va anar canviant a mesura que el Joanetes patia una greu davallada física. Aquesta manca de físic va fer que l’equip es trenqués i les línies es separessin molt. La paciència per tocar i començar a jugar des del darrera ja no hi era i la pilota era més dels visitants, que van buscar l’empat fins que el van aconseguir a mitjans de la segona part amb un xut creuat i ajustadíssim al pal. Els canvis del Joanetes no van servir per arreglar el desordre i Les Planes es va créixer amb el gol de l’empat i va anar a per la victòria amb convicció. El gol de la victòria visitant va arribar després d’una pèrdua de pilota al mig camp local. Un dels davanters de Les Planes va rebre a dins l’àrea i gairebé a la línia de fons, va marxar molt bé del seu defensor i va clavar un xut creuat que, com el primer gol, va entrar després de tocar el pal.
Tant el Joanetes com Les Planes van tenir alguna ocasió per fer algun gol més, però el marcador ja no es va moure.

Així doncs, dura derrota per un Joanetes amb dues cares molt i molt diferents, ja que a la primera part va demostrar que pot plantar cara a qualsevol equip amb molta competitivitat, però a la segona es va desfer i no va aguantar ni mentalment ni, sobretot, físicament.

Ara toca treballar molt fort perquè es pugui veure sempre el Joanetes de la primera part i anar a totes a per el pròxim partit.