dilluns, 18 d’octubre del 2010

Jornada 6: At. Olot 1 - Joanetes CF 1

Alineació: Borrat, Sergi, Roura, Sisu, Nane, David L., David C., Pere V., Furca, Javi i Santi. També jugaren: Ovidi, Adrià i Maca.

Després de la derrota a casa contra Les Planes, el Joanetes arribava al camp de l’Atlètic Olot amb la intenció d’endur-se els tres punts, però finalment no va poder passar d’un empat amb gust a derrota.

A la primera part el millor pel Joanetes va ser el resultat d’empat a 1 gols amb el qual es va arribar al descans, ja que el joc de l’equip va deixar molt que desitjar. L’equip va sortir desconcentrat i la intensitat i la actitud que havia demostrat totes les jornades anteriors. No es va tocar la pilota com és habitual i tampoc es va defensar tal i com s’havia dit al vestidor, ja que els tècnics havien remarcat la importància de no fer faltes prop de l’àrea que podessin afavorir el potent joc aeri del rival. L’equip no va fer cas de l’advertència, va concedir faltes laterals i córners, va jugar amb foc, i va acabar cremant-se. L’Atlètic Olot es va avançar a mitjans de la primera part a la sortida d’un córner quan, després d’una pantalla, un jugador local va rematar sòl al segon pal. El gol en contra no va fer reaccionar el Joanetes i, tot i que l’equip local no va tenir ocasions clares, la tònica del partit va continuar igual. Tot i això, just abans del descans el Joanetes va poder empatar el partit amb un gol de Javi després de xutar molt forta i tancada una falta lateral enganyant el porter, el qual no va poder evitar el gol tot i tocar la pilota.

A diferència de la primera part, a la segona el Joanetes no va tenir el premi que es va merèixer, ja que l’actitud de l’equip va millorar molt. El joc no va ser bo en cap moment, però es va jugar molt més en el mig camp local i es van tenir prou ocasions clares com per endur-se la victòria. També es va aconseguir controlar molt més els pocs intents d’atac locals, amb una mica més d’ordre defensiu que en la primera part. A destacar dues claríssimes ocasions de gol del Joanetes. La primera de Maca que va rematar fora molt a prop de la porteria després d’una bona passada de Furca. La segona, de Furca, que després d’endur-se molt bé la pilota amb el pit deixant enrere el seu oponent va xutar creuat amb l’esquerra sense sort, ja que la pilota va sortir molt ajustada al pal.

Conclusió: empat just, ja que el Joanetes va fer una primera part desastrosa i va tenir un premi immerescut, el qual després no va arribar a la segona quan si se’l mereixia.

La propera jornada el Joanetes rep a casa el Bosc de Tosca B, i serà una molt bona oportunitat per tornar oferir una bona imatge i corregir els errors comesos en els dos últims partits.

Gol: Javi.

Osborne: Roura.

AMUNT JOANETES!

Ferran Roura