dilluns, 18 d’octubre del 2010

Web 2.0

M'agradaria comunicar-vos que tenim algunes novetats per a millorar la web:

1.- En primer lloc, aquestes noves pestanyes que hi ha al capçal de la web. Serveixen per a fer més fàcil i ràpida la navegació per la web. Entenem que són 2 dels principals llocs que visiteu quan entreu a la web i, per tant, us els hem posat més a mà. Què us sembla? En posaríeu algun més? Comenta-ho.

2.- En segon lloc, estem preparant un nou apartat, la "Història del club". Els nostres jugadors històrics del club (i junta) estan treballant de valent perquè ben aviat gaudiu d'aquest apartat.

3.- En tercer lloc, properament farem fotos als jugadors i renovarem una mica les fotos de l'equip. Farem els apartats corresponents perquè la gent sàpiga qui és cada jugador.

4.- Millorant la web i procurant fer-la una mica més 2.0, hem afegit les opcions de "compartir" via Facebook, correu Gmail, Twitter, etc. totes les entrades de la web. Una novetat, sens dubte, molt important i que esperem que utilitzeu!

5.- Un detall que potser passa desapercebut, al final dels comentaris hem afegit "Reaccions". És una mena "d'enquesta", simplement per a valorar els comentaris que anem penjant a la web. Ens agradaria que ho féssiu servir.

Així doncs, què us sembla?
Teniu alguna idea més?
La novetat de "La jornada" no penseu que serà molt útil?!

Continuem il·lusionats amb la web, però necessitem propostes per a millorar-la més!
Gràcies a tots!