dimarts, 4 d’octubre del 2011

JORNADA 4

SANTJOANENC, P.    JOANETES, C.F.  3

Alineació Joanetes : Lluís, Sergi R., Ferran, Miquel, Uri, Pere, David L., David C. , Jordi, Anderson i Santi.

Suplents: Raúl, Barnera, Feno, Miki, Jordi Llens, Jose.

Coincidint amb la fira de la bruixeria de St.Joan, el Joanetes, C.F ha visitat aquest cap de setmana un dels camps més difícils de la categoria. S’han aconseguit els tres punts en una victòria molt treballada on l’equip local no ha deixat mostrar la millor versió del Joanetes.

Primera part: La primera part ha estat plantejada amb un 4-4-2 per part dels dos equips. Els primers minuts han estat molt igualats i la major part del joc s’ha centrat al mig del camp, només cal destacar un parell d’ocasions tímides a cada porteria. Les complicacions han arribat quan en el minut 29, el jugador nº 17 del St.Joan a penjat una pilota dins l’àrea que molt desafortunadament, Sergi R., ha volgut refusar amb el cap i ha introduït la pilota dins la pròpia porteria. Tot i aquest entrebanc, el Joanetes ha continuat intentant desplegar el seu joc. Ha estat en el minut 30, quan David C., ha aprofitat una molt bona passada de David L. a l’espai i desprès de fer un bon retall a xutat la pilota al pal curt del porter on aquest no hi ha pogut fer res. A partir d’aquí i durant l’últim quart d’hora de la primera part, el partit ha acabat igual com havia començat.


Segona part: La segona part a començat amb el mateix sistema de joc per part del Joanetes. L’equip local ha plantejat un 4-3-3 per intentar emportar-se el partit.
A l’inici d’aquesta part el St.Joan volia intimidar el Joanetes pressionant a dalt i ja en els primers minuts de la represa el jugador nº 17 del conjunt blau ha xutat tímidament des de fora l’àrea on el porter Lluís no ha tingut cap dificultat de parar. Es repetien per part dels dos equips moltes i moltes faltes que dificultaven veure un joc actiu i vistós. En el minut 28 de partit Anderson el “pichici” de l’equip ha anotat el segon gol després d’un “canyo” de David L. d’esquenes i una posterior passada d’aquest a l’astre brasiler.
Per part del Joanetes cal destacar una ocasió de gol després de l’1 a 2 rebutjada per un defensa local on Anderson rep d’esquena i la passa a l’espai per a Sergi R. que xuta després d’haver corregut tota la banda. Per part del St.Joan cal dir que van tenir un pal després que en Lluís rebutgés la pilota en una falta perillosa a fora l’àrea a causa d’unes mans d’en Kel (en aquesta falta l’àrbitre ja l’havia expulsat però sortosament ha rectificat ja que era la primera targeta del nº 23).
Va ser José en el temps afegit que en una jugada d’astúcia va donar la tranquil·litat al Joanetes marcant l’1 a 3 després d’arribar abans que el porter i endinsar la pilota al fons de la xarxa.
 
Canvis:
62' Entra Jose per Santi

62' Raúl per Jordi

62' Barnera per Pere

82’ Feno per Sergi.
85' Miki per Anderson.

Gols: 
29' Sergi R. (p.p)

30' David C

68' Anderson

91' Jose

Targetes: 
18'. Groga per Pere.

40'. Groga per Santi.

83'. Groga per Kel.

Àrbitre :  IONUT MARIAN, PETRARIU.   No molt correcte, no ha permès gaire continuïtat en el joc per part dels dos equips xiulant faltes molt rigoroses. Estava nerviós, fet que demostra que ha expulsat en Kel pensant-se que era la segona, per sort ha pogut rectificar.

Osborne : Kel

Crònica Per: Sergi Linares.

3 comentaris:

Anderson ha dit...

Molt be... Molt be...

Amunt Joanetes!

LLFC ha dit...

Bona crònca Sergi!!! i l'Astre brasiler parlant català!!! jiji!!! Salut i fins divendres!!!

ferran roura ha dit...

Be linares be!!! veig q te n'ensurts prou be d axo d la cronica. ja ten deixarem fer mes no pateixis!!! jejejeje!!!!!