diumenge, 30 d’octubre del 2011

JORNADA 8



Crònica:
El Joanetes venia d’un empat en l’ultima jornada de lliga contra el Maià i li tocava disputar un partit en un camp més que complicat.

Primera part:  Partit molt lluitat per part dels dos equips on a costat molt baixar la  pilota i trenar  jugades ja que ha estat un partit molt directe i disputant moltes pilotes aèries. La primera ocasió del partit ha estat pel Joanetes i ha arribat en el minuts 6 on en Sergi L a fet una assistència entre línies per Anderson que quedava sol davant el porter però el central ha rectificat la posició tapant el xut d’Ander i l’esfèrica sortia rebotada a corner.  El corner a estat picat magistralment  per Anderson i la pilota sa passejat per davant de la línia de gol sense trobar cap re matador. Els primers compassos de partit el sant roc només arribava amb jugades aïllades, així dons el primer remat de l’equip local ha estat en el minut 12 en un corner però la pilota sortia per sobre el travesser sense crear massa perill o en una falta al minut 24 comesa per en Ferran a 4m de la frontal( el qual era amonestat amb targeta groga) que David Reig picava bastant centrada i en Lluís rebutjava a córner. Al minut 36 ha arribat el primer contratemps del Joanetes quan Anderson feia una sessió enrere des del mig camp cedint la pilota a Rubén que driblava amb en Lluís i era derivat per en kel a la frontal de l’àrea el qual l’àrbitre l’ha amonestat amb vermella directe. Sense cap més ocasió arribaríem a la mitja part.

Segon part: La segona part començava amb canvis a l’alineació del Joanetes el qual Nane era substituït per Miki que s’ubicava de central i jordi és desplaçava al lateral esquerra de la defensa Joanenca. La segona part a estat molt disputada on hi ha agut més ocasions per part dels 2 equips. Així doncs la primera ocasió de la segona meitat també ha estat per el Joanetes on Jordi D. A executat un centre xut que parava sense masses problemes Pope. La rèplica del Sant Roc ha estat en una internada de Rubén que xutava sense massa convicció i parava Lluís. Al minut 12 hi ha agut un ensurt on Sergi R. queia malament d’esquena fruit d’una pilota disputada per alt, però per sort no ha agut de ser substituït .A partir d’aquí el Joanetes ha tingut un parell d’ocasions molt bones per avançar-se al marcador, la primera a arribat al 13 en un centre xut des de la banda esquerre de David L però malauradament la pilota s’estavellava al travesser i la segona arribava d’una jugada embolicada a dins l’àrea del Sant roc on la pilota quedava morta a la frontal de l’àrea i Anderson es treia un potent xut amb la cama dreta però l’esfèrica era rebutjada per en Pope a córner. El Joanetes es mereixia més del que estava reflectint el marcador que era d’empat a 0. La rèplica del Sant Roc arribava al minut 25 amb una falta més que dubtosa al vèrtex de l’àrea que era picada per Reig i en Lluís parava amb dos temps. Al 26 Santi era substituït per Jordi Cros .Al minut 33 Reig era expulsat amb doble amonestació per fer rebotar la pilota a l’esquena de Jordi D. en un acte bastant infantil per part del jugador del Sant Roc i això no acabava aquí ja que al arribar al vestidor trencava el mirall de la caseta fruit de l’ impotència acumulada durant el partit .Així doncs hi tornava haver igualtat d’efectius amb dos equips.  Al minut 44 Anderson era substituït per en Feno després de veure una targeta groga. Els últims minuts han estat molt lluitats pels dos equips amb ganes d’aconseguir els tres punts, però s’ha jugat amb més ganes que cap ja que hi ha agut forces indecisions. Així doncs l’àrbitre xiulava el final del match amb el mateix resultat que abans de començar el partit, no es pot retreure res als jugadors del Joanetes ja que han donat tot i més per aconseguir els tres punts però malauradament no ha pogut ser. 
Un punt sumat en un camp complicat on encara no hi havia puntuat cap equip.  

Àrbitre :  FONT PORTELL, SERGI  L’àrbitre no ha influït amb el resultat però s’ha equivocat xiulan faltetes a favor dels locals fruit de les protestes dels aficionats . Subjectivament deixaria amb un aprovat  tinguen en compte els arbitres que hi ha a quarta catalana.

1x1 jugadors del Joanetes

Lluis: Segur, totes les ocasions de gol de l’equip rival les ha neutralitzat a la perfecció.
Kel: Desafortunat, amb l’acció de la targeta vermella, tot i que estava realitzant un mol bon partit abans de la jugada fatídica.
Ferran: Solvent, se l’ha vist molt correcte amb totes les pilotes aèries i dividides que han arribat a la seva zona.
Nane: Correcte,  no s’ha complicat la vida defensivament, a tallat moltes pilotes aèries i ha estat molt segur.
Sergi R: Defensiu, no ha pogut internar-se per la banda dreta en gaires ocasions, però les tasques defensives les ha sabut solventar a la perfecció.
Jordi D: Polivalent, ha començat jugant d’extrem dret a cama canviada i a acabat ubicat a la posició de lateral esquerra on a destacat per rebutjar totes les pilotes aèries amb contundència.
David L: efervescent, a començat una mica mal situat ja que han passat poques pilotes per la zona de mitjos, però a mida que han anat passant els minuts a controlat la seva posició tallant jugades de contraatac de l’equip rival.  
David c: Estabilitzador, a sabut posar una mica de pausa al mig camp el qual a estat molt difícil  en un camp amb condicions adverses.
Linares: elèctric, és dels jugadors que ha creat més perill atacant de l’equip visitant, sa fet amo i senyor de la banda esquerre(primera part) i dreta(segona part) pujant i baixant sense parar, incansable.
Anderson: imprecís, a lluitat, a assistit i a posat una mica de màgia al partit amb dribblings impossibles, tot i que a estat desafortunat amb la sessió al porter ocasionant l’expulsió d’en Kel.
Santi: Lluitador, a lluitat totes les esfèriques intentant guanyar la partida amb uns centrals més que correctes que en alguna ocasió els ha deixat en evidència.
Miki: Contundent , a sortit els darrers 45 minuts per guanyar la partida amb les asfèriques aèries de l’equip rival i ha estat solvent amb totes les pilotes dividides.
Jordi Kros: Contraatacant, ha sortit al minut 71 de partit i ha ocasionat jugades de perill amb internades per la banda esquerre.
Feno: Espectador, a sortit al minut 89 de partit i no ha tingut temps per crear jugades de perill, tot i que les pilotes que ha tocat les  a sabut distribuir amb intel·ligència.

Osborne : Jordi Domènech
Crònica Per: Uri Domènech.

10 comentaris:

jb ha dit...

Crònica molt complerta. Molt bé. Us aneu superant cada setmana.

Uri ha dit...

Com be e explicat a la cronika us felicitu pl gran esforç k vau fe tots en un kam mol
Komplikat on encara n iavia puntuat ningu, ara a segui treballan axi k krek k estem en una bona linia a seguir,amunt joanetes!!!

miki ha dit...

L'1x1 del Joanetes deixa perles com "efervescent"... Em sembla un encert aquest nou apartat de la crònica! Que gran! Crítiques constructives. BÉ BÉ!

La crònica del partit pot millorar, però en general un excel·lent, quasi matrícula! jajajaj

Bé aquest bloc de notes al partit, com els grans periodistes de camp jjejej

A continuar igual! som-hi!

jordi ha dit...

uri ! Envia la cronica a sport o mundo ke segur k tagafen jejeje

molt bona cronika, llastima de no poder guanyar..

pero krek k en algunes fases del partit vam rekuperar lintensitat k haviem tingut el dia de san gregory!

A seguir treballant k els resultats arribaran!

Ke tingueu mol bon pont i fins dimecres!!

ferran roura ha dit...

Be uri be!!! Molt bona cronica!!!
Io ho deixaria amb un notable perque per aconseguir l excelent shauria d millorar forsa la ortografia. Jejeje!!! Critica constructiva eeh!
Per mi ja hi pots tornar! Jejeje! Salut i amunt joanetes!!!!

Uri ha dit...

Ortografia??tapoc ni han tantes no?jaja

Ramon ha dit...

Només puntualitzar una cosa. La intenció del Joanetes a la segona part, no va ser sortir amb un 4-4-1. De fet, aquesta va ser la primera idea just després de l'expulsió d'en Quel. En Miki ja estava a punt, i el sacrificat hagués estat un punta. Però després de rumiar-ho una estona, vaig canviar la idea. 3-4-2 obrint un central a l'esquerre i avançant en Jordi D en atac deixant més espai per la banda dreta a dalt, i 4-4-1 en defensa, reculant en Jordi llavors al lateral, i una punta ajudant al mig camp per l'esquerre. A la nota d'en Quel jo hi posaria "sacrificat". Crec que l'actitut en general de l'equip, va fer bona la seva desició en la jugada de l'expulsió.
I de l'1 X 1, què dir. BRUTAL!!Quina pressió que li ha passat l'Uri al proper que li toqui fer la crònica.
En fi, a fer bo el punt d'ahir Diumenje que vé, i que gaudiu del pont, els que tingueu la sort de fer-ne, clar. Ens veiem Dimecres.
AMUNT JOANETES!!

Anònim ha dit...

Felicitats per la crònica Uri, i pel 1x1,crec que ja has superat en Costa (RAC1)i estàs molt aprop d'en Torquemada (CRA) :)
Felicitats a tot l'equip per l'actiud mantinguda en el partit i pels que no van jugar també perquè tothom es molt necesari.
Salut i bon pont

Uri ha dit...

Gracies per les felicitacions, ja em va agradar feru , i l1x1 va ser una idea per fer la cronica mes divertida . Ara a seguir trabellant !!fins dimecres!

LLFC ha dit...

M'apunto a les felicitacions, lu de 1x1 simplement espectacular, jaja!!!
A seguir lluitant!!!

Salut i Amunt Joanetes!!!