dilluns, 5 de desembre del 2011

JORNADA 13

 
Crònica:
Partit importantíssim per el Joanetes ja que venia de dos derrotes consecutives i necessitava una victòria que donés una mica d’oxigen a l’equip contra un rival que per la seva banda portava una ratxa increïble sumant els últims 13 punts de 15 disputats.
El Joanetes estrenava equipació gràcies a les reiterades queixes de Jordi Cros dient que la samarreta utilitzada fins aleshores li anava un pel ajustada per la zona abdominal.

Primera part:
Així doncs, després de la foto oficial de la primera plantilla del Joanetes C.F. començava el partit on els locals no han brillat i no s’han trobat gens còmodes dins al camp. El Vilallonga a sortit amb un mig camp que a mossegat més que el nostre i això els hi a servit per avançar-se al marcador amb una jugada per la banda dreta atacant el qual el davanter del Vilallonga creuava la pilota molt bé on Lluís no hi podia fer res. Era tot just el minut 19 de partit i arribava el primer gerro d’aigua freda pels Joanetencs,l’única nota positiva(si es que es pot trobar coses positives en un gol encaixat) era que quedava molt partit per endavant per remuntar el marcador advers. A partir d’aquí el Joanetes ha quedat en estat de shock, no ha sabut reaccionar i ha acabat de jugar la primera part molt desdibuixat i sense idees ofensives. Cal destacar un xut de falta directe de Cros que el porter rebutjava sense masses problemes i una internada per la banda dreta de Santi el qual la seva rematada s’estavellava al lateral de la xarxa. Així doncs arribàvem a l’equador de partit amb un resultat molt advers el qual l’equip local no ha donat gaires bones sensacions i s’havia de millorar molt per poder remuntar el partit.

Segona part:
A la represa el Joanetes ha sortit molt més endollat i amb aquella xispa que ha faltat a la primera part. L’equip local triangulava amb més fluïdesa i s’acostava amb més perill a l’àrea visitant, el gol era qüestió de temps. Al minut 15 David L  avisava amb un obús de falta directe que el porter amb problemes enviava l’esfèrica a córner. Només 5 minuts més tard el Vilallonga ha respòs amb una jugada el qual el seu davanter es quedava sol davant del Santo Lluís que feia una parada magistral i enviava l’esfèrica a córner. Aquesta jugada hagués pogut canviar el signe del partit ja que hagués estat el 0-2 pels visitants, però a partir d’aquí el Joanetes s’ha fet amo i senyor del partit ficant la velocitat adequada i la pausa necessària per crear jugades perillosíssimes de gol. A partir d’aquí hi ha hagut una sèrie de canvis pel Joanetes que han revolucionat el partit, i 1 minut més tard dels canvis arribava el primer gol, on Edu feia un centre d’un fleckit indirecte des del mig camp que Kel,que havia sortit de refresc, rematava perfectament l’esfèrica deixant el porter retratat ja que es quedava a mitja sortida. I només 1 minut més tard de l’empat màgic Feno feia un centre que pentinava “giant” Keler deixant la pilota per la motoreta Sergi L que baixava l’esfèrica magistralment amb el pit i culminava una jugada perfecte fent pujar el 2-1 al marcador manual. Un golàs que havien culminat tres jugadors que acabaven d’entrar el camp, però que sense el gran treball i esforç  fet per Santhiago, Pedre Rodriguez i Toni Cros deixant l’equip visitant molt abatut no hagués estat possible. Minuts més tard, Sergi L que estava en plena confiança i en estat de gràcia feia una fribolité intentant culminar una vaselina però el porter visitant parava molt atent. I quant estàvem a les acaballes del partit, Giant Keller recuperava una pilota a la frontal de l’àrea fruit d’una Inmaculada pressió i obria l’esfèrica a la banda dreta perquè la motoreta Sergi L que estava fent un partidàs enviés la pilota al fons de la xarxa. Amb el resultat de 3-1 arribaríem al final del match, on el Joanetes ha tingut dos cares, una a la primera part on ha fet un partit gris, ha estat desobicat, no ha fet la pressió correcte i hi ha hagut falta de confiança per part dels jugadors, i un altre partit a la segona part on ha recuperat el pressing i les ganes en què es va començar la temporada.

SANTO LLUÍS: Santo, a estat providencial aturant la jugada del possible 0-2 i això ha donat ales a l’equip local.
FENOMAN: Màgic Feno, ha posat el tempo a la perfecció i ha desbordat a tothom que se li ha posat per davant.
MOTORETA SERGI L: golejador, ha sortit de refresc i ha fet 2 xixarros culminant la remuntada, va millorant dia a dia i no ser on està el límit d’aquest gran jugador.
SANTHIAGO: Lluitador, el no fer gols no significa que jugui malament, ha pressionat a la perfecció neutralitzant la sortida de pilota de l’equip rival deixan-los en evidència, molt treballador.
GIANT KELER: Res a dir, Osborne merescudíssim ja que ha estat en totes les jugades de gol, no tinc paraules, com molt bé diu el nom es Gegant!!!
PEDRE RODRÍGUEZ: Ha deixat els jugadors rivals traient el fetge per la boca, i fruit del seu gran treball a la segona part els jugadors que han sortit de refresc els han acabat de rematar, incansable.
TONI KROS: Estava content per la talla de la nova samarreta, i s’ha notat ja que ha jugat amb alegria i ha posat la salsa del futbol.
SONY ANDERSON: Té molta qualitat a les seves botes però avui no les ha pogut explotar ja que no ha tingut gaires oportunitats, si segueix treballant així serà un dels jugadors més temibles de la categoria.
DAVI ALONSO: Crack, al mig del camp fa el que vol, i és impossible treure-li la pilota ja que fa dribblings increïbles, més d’un del Vilallonga li deu haver trencat la cintura....
DAVID PETIT NO, GEGANT, IMMENS I MOLT GRAN: Cada dia em sorprèn més, la pausa que fica al mig del camp només és a l’abast dels grans jugadors.
SERGI RIGALVES: Elèctric, sa consolidat a la banda dreta fent molta feina, és un oponent molt difícil de batre ja que ho talla tot.
PUYEDU: Titular,ha estat el seu primer partit com a titular després d’una greu lesió i l’ha deixat enrere ja que ha fet un partidàs en defensa.
GLADIADOR NANE: El pròxim dia vull veure el seu DNI perquè no hem crec que un jugador amb aquest potencial físic tingui 42 anys, sembla juvenil!
JORDI CRUIF: ha estat un pel gris en atac ja que no ha pujat gaires cops, però ha ajudat molt bé en defensa tallant totes les pilotes que se l’hi posaven per davant.
FERRENBAUER: Com bé diu el seu nom és el pilar fonamental de la defensa, aquest any ha de ser una peça clau per l’equip ja que té molta autoritat i jugant al seu costat et sents molt protegit, defensa espectacular.

Felicitar el Joanetes per la remuntada de la segona part, hem de seguir treballant amb aquestes ganes i si anem tots a una n’estic segur que aquest any ens ho passarem bé.

ÀRBITRE:   TELLEZ RODRIGUEZ, ANTONI. Res a dir que ningú no sàpiga, és un col·legiat que li han donat el pito en el tiro, una tómbola o pescant els aneguets aquells que tenen premi assegurat, perquè no entenc com pot ser tan dolent, mal educat i xulesc. Ho sento però algú ho havia de dir!!!!!

Osborne : GIANT KELER

Crònica Per: URI DOMENECH

9 comentaris:

JOP ha dit...

Bona crònica Uri,
Que et recuperis aviat!!
Felicitats per la treballada victòria.

Anderson ha dit...

Bona Crónica crack

LLFC ha dit...

Molt currada crak!!! de moment et consolides a davant dels osbornes de les crònikes!!! Per mi la podries fer cada setmana. A recuperar-se aviat!!!
Salut

ferran roura ha dit...

Com que sempre hi ha d'haver el tipic que critica i rebaixa l'euforia.... jo penso que hem de millorar i molt xq si, com ahir, anem regalant la primera part a als altres equips i sortint amb els llensols enganxats al cap enkara, en molts partits no tindrem la sort de que ens entrin les ocasions com va oassar ahir (d fet ja va passar a castellfollit i cellera) i acabarem perdent el partit.
Tot i aixo no crec q la victoria fos immerescuda.
Hem de fer que es vegi el Joanetes de la segona part durant tot el partit!!!
Contra l'Argelaguer tindrem una bona oportunitat per millorar. espero que aixi sigui i sortim a tope no des del minut 1, sino des de lescalfament!!!
Ens veiem a enteno daki una estona nanus!!! Salut!!!

jordi ha dit...

Crec k akets partits amb ekips de la part baixa s'hauria de deixar feta la feina a la primera part...

Sincerament, la primera part ha estat mol grisa... falta velocitat en el jok, agressivitat i precisio en les passades... i sok el primer en ferme autokritika per jugar un pertit nefast....

limportant es seguir tots a una i millorar les primeres parts! i a argelaguer segur k es notara ;)

Bona setmana a totom krakkss!! jeje

jordi ha dit...

pero tot sa de dir, com sa jugat la segona part la victoria ha estat merescudisssssssima!

jordi ha dit...

Junta! Tema números, si no es venen quan els hem de tornar?

quan erem petits tota la familia ens en comprava per la gracia, però ja passen de tot i n'hem vengut pocs...

jop ha dit...

Jordi, divendres els pots donar a en Jordi Pujol, que potser ell els vendrà a la perruqueria,
Salut
JOP

GERARD ha dit...

Tema loteria de Nadal...
Aquest divendres passaré pel camp per parlar del tema però estaria bé que tothom anés liquidant els seus talonaris, és a dir, que tothom portés els diners abans del 16 de desembre. No podem obligar a ningú a vendre loteria però estaria bé que entre tots fessim un últim esforç per acabar de vendre els numeros restants. El club necessita l'ajuda de tots, dins i fora del camp... I més en epoques de crisi!!! Jejeje!!! Fins divendres!!!