dimarts, 14 de febrer del 2012

JORNADA 20

Crònica:
Aquest diumenge el Joanetes es desplaçava al camp del Sant Gregori. Un rival dels més difícils d'aquesta segona volta i amb serioses possibilitats d'optar al títol.
Primera Part: El partit va començar sense gaire empenta per part de tots dos, es notava molt de respecte. El Joanetes molt ben posicionat durant tota la primera part, no permetia arribades amb perill a la porteria defensada per en Lluis.
El Joanetes es trobava còmode i dominava el partit . Fruit d'aquest domini començava a tenir les primeres ocasions. Als vint minuts va arribar el primer xut a porta des de fora l'àrea per part de l'Anderson. El xut va sortir desviat per damunt del travesser. Pocs minuts després ho tornava a intentar, primer amb una jugada calcada a la primera i amb igual desencert i després xutant una falta a la frontal de l'àrea i rebutjant la barrera. La cosa va canviar al minut 34 quan Forca envia una pilota amb profunditat a l'àrea rival i degut al malentès entre el porter i el defensa la pilota queda morta i l'Anderson molt murri i amb molta sang freda empeny la pilota al fons de la porteria. Per part del Sant Gregori només cal destacar una jugada en tota la primera part. En el minut 39 una centrada per la banda esquerra i rematada de cap que en Lluis bloca sense problemes. Poc bagatge ofensiu durant els primers 45' per part d'un equip com el Sant Gregori que aspira a quedar al davant.
A la segona part el Sant Gregori va sortir amb una mentalitat ben diferent a la primera. Des de el primer minut va posar setge a la porteria d'en Lluis. Així entre els minuts dos i cinc van arribar tres vegades amb cert perill: Dos xuts a la frontal de l'àrea que passaren prop del pal i també una centrada per banda que per poc no rematen. Al minut 6 van tenir l'ocasió més clara. Una pilota penjada a l'àrea i rematada de cap i Ferran treu molt bé de sota els pals. La cosa malgrat que no pintava massa bé pel Joanetes, defensivament érem molt sòlids. En el minut 9 una pilota penjada a l'àrea la rematen a gol i l'àrbitre l'anul·la per un fora de joc ben clar. Minut 11.Falta a favor del Sant Gregori. Pilota penjada al segon pal i rematada al molt de perill. Per poc no entra. Minut 12.Xut des de fora de l'àrea i Lluis molt segur, para. A partir del quart d'hora l'equip dirigit per en Ramon Font i esperonat per uns 50 aficionats es comença a treure la són de les orelles i torna a controlar el partit. El Sant Gregori, impotent de foradar la teranyina contraria,comença a perdre pistonada i el Joanetes ho aprofita amb perillosos contraatacs.
En el minut 20, en Jordi Cros s'interna per la banda esquerra amb molt de perill i la jugada acaba amb un córner sense conseqüències. En el minut 27 l'Anderson controla una pilota al mig del camp, passada magistral per en Forca que davant del porter no defineix bé i la pilota toca el lateral de la xarxa. Quatre minuts més tard l'incisiu Anderson xuta des de fora de l'àrea però la pilota surt alta. En el minut 33 una pilota robada al mig del camp, passada per en Cros, aquest controla i xuta. La pilota semblava que havia entrat per l'escaire. Va passar a pocs centímetres, però per fora. El Joanetes no sentenciava i ho podia pagar car davant un equip tan perillós con es el Sant Gregori. El Sant Gregori torna a despertar i amb 7 minuts crea dues ocasions molt perilloses. En el minut 34 una pilota perduda al mig del camp, passada al davanter i creua massa la pilota quant en Lluis ja no hi arribava. Minut 41, internada per banda esquerra, centrada al primer pal i rematada llepant el pal. En el minut 44 el Sant  Gregori ho torna a intentar ja per últim cop amb un xut des de fora l'àrea i en Lluis molt ben col·locat atura sense problemes. Quedava encara per contemplar la millor jugada del partit per part del Joanetes. En el minut 48 contraatac del Joanetes, Anderson agafa la pilota al mig del camp, en dribla un per velocitat, en deixa assentat un altre, la passa a en Ferran i tot sòl davant del porter no defineix bé. En resum, Merescuda i treballada victòria del Joanetes que amb aquests tres punts d'or continua en solitari al capdavant del grup 27 de 4ª catalana.

1X1
LLUIS. Poques intervencions i totes controlades.
MIKI. Molt ben col·locat i sense escletxes. Un partit rodó.
FERRAN. Amb tantes pilotes que va tocar, s`hem fa difícil recordar una de malament.
URI. Tret d`alguna passada defectuosa, la resta perfecte.
ANDREU. Lateral de 3ª catalana,sens dubte.
PERE. De vegades l'excitació fa que erri alguna passada, però no pare de lluitar i treballar per l'equip.
DAVID C. A destacar la col·locació i el temple.
FENO. A vegades del dribbling en fa art. Bon complement d'en David.
CROS.  Portentós físicament. Partit molt complet,només l`hi ha faltat el gol.
FORCA. L'experiència de tants anys jugant li permet fer coses difícils de veure en altres jugadors.
ANDERSON.  " El Romario del Joanetes ", al menys en aquest partit.
SISU. Pocs minuts jugats, però suficients per demostrar l`entrega i les ganes que hi posa.
LLENS. Pocs minuts per valorar-lo.

OSBORNE: Anderson
Crònica : Klic.

7 comentaris:

miki ha dit...

Excel·lent crònica. M'ha sorprès gratament. Molt bé Klic!

Enhorabona a l'equip pel partit, però ens hem de mirar més en targetes grogues. Va ser un partit intens i això ho demostra... però de la groga a la vermella hi va un pas i ens podíem complicar el partit de la manera més absurda.

Salut!

Siso ha dit...

Hehe, bona crònica. 50 aficionats! Potser ereu 5, però bé, vau celebrar la victòria com si fossiu 50! Merci Junta directiva-afició.

LLFC ha dit...

Espectacular!!! No només per animar com ningú, sinó també per la crònica. Apart de la feina habitual dels jardiners, cuiners i barmans (fins i tot a domicili).
No s'ha acabat la lliga, queda molt, tot i que de moment la tenim ben encarada, ara toca no fallar a casa!!!

uri ha dit...

mol bona cronica klic!!! demanar perdo per la segona part k vai fer...em van desbordar mol i no vai saber aturaru ...akesta semana n ia entrenu pero fare esport igual, puk millorar i molt, felicitar a tot lekip pl treball fet, sous uns kraks!!

Ramon ha dit...

Hòstia Klic!. Si lo dels senglars ho controles tant bé com les cròniques, els Diumeges pel matí t'en deus fotre un fart. Felicitats a tots per l'esforç, i pel resultat. Ens veiem Divendres, que encara queda moooooolt. AMUNT JOANETES!!!

ferran roura ha dit...

Uri, si tu demanes perdo x la segona part q dius q vas fer, jo què hauria d fer amb el gol q vaig fallar???? Va home va!!! Vas fer un partidàs com tots nen!

Klic, per mi el proxim partit ja hi pots tornar q ho has fet molt be aixo!!! Heehheehee!!!

Apa equip, a continuar treballar amb les mateixes ganes i il.lusio com fins ara! I a millorar el q encara es pot millor, q sempre és mooolt! (jo x exemple la punteria davant d porteria, hahahaha!)

Amunt Joanetes!!!

nane ha dit...

molt be klic, una molt bona cronica. nomes falta una rialla sarcastica de les teves entre jugada i jugada. aprofito per felicitar-vos a tots per el partit del diumenge. enhorabona.

pd: tu ferran dius que vas fallar un gol cantat? jo ja no recordo quan va ser l¡ultim que vaig fallar. ah!!!! ara ho recordo, no n'he fallat mai cap. ja,ja,ja,ja,ja,ja,.