dijous, 1 de març del 2012

JORNADA 21

 
Crònica:
El  diumenge  s'arribava al partit sabent que alguns dels equips que es troben a la part alta de la taula classificatòria s'havien deixat punts i, per tant, es presentava una bona oportunitat per ampliar la diferència de punts amb el segon classificat.
El  Joanetes  va  començar  el  partit amb molt intensitat i pressionant molt bé a totes les línies. Els jugadors sabien que era un partit important i ràpidament  van agafar el control. Les ocasions arribaven però no eren molt i molt clares. No va ser fins al minut 12 quan Anderson amb un bon xut des de  la frontal, avançava a l'equip i feia que el domini havia tingut l'equip fins aleshores es veiés recompensat amb aquest gol. Els minuts passaven i l'equip  local  va  aconseguir fer el segon gol desprès d'una magnífica jugada d'en David Casanovas, tot i que no va acabar pujant al marcador degut a que l'àrbitre del partit va entendre que l'últim jugador que va tocar la pilota, Xevi Forcadell, estava en fora de joc. Després d'aquest ocasió en van arribar  un  parell  més però cap d'elles tan clares com les del principi. Quasi bé tot el perill arribava per la banda esquerra on en Jordi Cros feia unes  assistències  molt  bones. Poc després l'equip local va començar a baixar el ritme i amb conseqüència el domini. El Santjoanenc no va ser mai el dominador  del  joc però van passar del domini aclaparador del Joanetes a no patir tant com al principi i així van començar a arribar les ocasions. En una  internada  per  banda  dreta Àngel Darné va fer falta sobre el davanter on va veure la primera de les dues targetes que veuria al partit. Però, a més,  aquesta falta va suposar l'empat ja que després d'un bon xut, la pilota va entrar pel pal curt del porter. L'equip es va veure afectat i l'equip visitant va disposar de dues ocasions més molt clares, que Lluis Freixas va saber aturar amb dues intervencions providencials. Arribar a la mitja part amb un empat no feia justícia al joc desplegat pels dos equips però si no hagués estat per en Lluis el resultat podria haver estat fins i tot pitjor.
A la represa, el Joanetes va tornar a sortir "endollat" i ja al primer minut, Anderson novament va avançar l'equip després d'una jugada personal en la que  va  deixar  assegut  a  defensa  i porter rival. L'equip tornava a estar per davant i tornava a tenir confiança. En els següents minuts de partit contínuament  es  robaven  pilotes  al mig del camp i això provocava contraatacs ràpids. En un d'aquests, Anderson tornava a fer gol, el seu tercer, i deixava  el partit quasi bé enllestit. Dos minuts després del gol, al minut 53, el Joanetes es quedava amb 10 jugadors ja que l'àrbitre, en una jugada que  neixia  amb  un  clar fora de joc de 2 jugadors, expulsava a en Sergi Rigart per cometre falta sobre l'últim jugador. Tot seguit, l'entrenador va començar  a moure la banqueta i va donar entrada al camp a en David López, en Sergi Linares i l'Andreu Barnera. Amb els canvis realitzats, l'equip tot i  trobar-se  amb  un  jugador  menys va continuar tenint la pilota, i per tant, l'equip rival no disposava de gaires ocasions. El gol va arribar però novament  per  la  banda dels locals, va ser obra d'en Ferran Roura, que amb un gran xut des del seu camp i després de botar una vegada a l'àrea es va colar  a  dins  la  porteria. Amb aquest resultat es va arribar als minuts finals de partit on encara hi va haver temps per una nova expulsió, la d'en Nane, per tant, l'equip va afrontar els últims minuts amb 2 jugadors menys, però el resultat ja no es va moure.

Bon  partit  dels  homes  d'en  Ramon Font, que es consoliden a la part alta i que afronten els propers partits amb un coixí de 5 punts sobre el segon classificat.
 
1x1
Lluis - Intervencions providencials.
Nane - Complidor, sap quina és la seva tasca.
Ferran - Feina molt ben feta, figura imprescindible a la defensa.
Quel  -  Contundent.
Cros - Desequilibrant per la seva banda.
Feno - Detalls tècnics a l'abast de poca gent.
Sergi - Bon partit, al seu lloc, llàstima de l'expulsió.
Pere - Molt ben posicionat.
David Casanovas - Ajuda constant als companys per donar sortida a la pilota, perfecte.
Forca - Lluitador.
Anderson - Hat trick.
Sergi Linares - Bregador, tècnic i peça clau de l'equip.
David Lopez - Controla el tempo del partit perfectament Andreu Barnera - Molt bé.
Uri - Pocs minuts per valorar-lo.
Jordi Domenech - Pocs minuts per valorar-lo.

Jugador Osborne: Lluis Freixas.
 Crònica: Joan Barrio.

3 comentaris:

LLFC ha dit...

Bona crònica Barrio!!! Sort dels teus ànims per allà la banda! xd!!! Els teus i els de poca gent, però sorollosa!!! xd!!!

Ara ja toca pensar amb visitar un dels camps més difícils k ens keden!!!

Salut i fins demà!

ferran roura ha dit...

Un gran xut?? Gracies amic Barrio! Jejejje!!!

NANE ha dit...

GRACIES JOAN, PERO LA MEVA "TASCA" EL DIUMENGE PASAT ERA ARRIBAR TARD I REPARTIR "LLENYA" (AIXO ULTIM HO VAIG FER PROU BE, O NO?)
ADUE I MOLTA SALUT.