dilluns, 14 de gener del 2013

JORNADA 16

Cronica:
Arrencava de nou el campionat de lliga de tercera catalana amb un Joanetes molt reforçat gràcies a la última i indiscutible victoria davant l’Hostoles en la derrera jornada de l’any 2012. Pel contrari, l’Arbucies venia duna patida derrota al camp d’un dels equips de la zona mitja/baixa de la classificació, el Tortellà el qual, nessecitava la victoria si volia seguir aspirant a la zona alta de la classificació. Així doncs, arrencava un match on al principi del partit l’equip local ja es repartien el gols que farien, la qual cosa  em pogut veure que no ha estat així i han acabat demanant l’hora davant un equip que incomprensiblament va penúltim a la classificació.
Les primeres ocasions de l’enfrontament han estat per l’equip blanc i vermell quant en una internada pel centre de la bala cuco que arribava amb empentes i rodolons davan del porter local enviava lesfèrica incomprensiblament fora de la porteria amb la cama menys bona. L’equip local només tocava en la zona defensiva, lluny de fer mal a l’equip visitant que s’ha plantat molt bé a dins del terreny de joci només arribaven amb pilotes llargues o jugades d’estratègia. L’equip de la vall ha avisat en vàries ocasions, però la definitiva seria en el minut 18 amb 30 segons quant una jugada ven trenada agafava l’esfèrica màgic prieto i es plantava davant al porter local i en una jugada digne dels dibuixos animats oliver i bengi picava la pilota amb molta classe per sobre el porter que no hi ha pogut fer res…només comentar que a l’emisora del Joanetes juga a RAC1 s’ha sentit un PI PI PI PI PICADETAAA!!!!. El Joanetes estava donant la imatge d’un equip de la zona alta de la classificació ja que ha tingut tota la primera part ben collat a l’equip local on només ha arribat en 2 o 3 ocasions de perill el qual no han acabat amb encert, així doncs, arrivabem a l’equador de partit amb un resultat que es donava al bwin a 50€ per euro apostat, però en veura la primera meitat de partit, el gerent de la casa d’apostes ha decidit que la victoria del Joanetes es pagaria a només 5€ .
Començava el segon temps al municipal can pons amb l’afició local descolocada per la gran primera meitat que havia ofert el penúltim classificat de lliga. Els primers 20 minuts de partit han estat per l’equip blanc i verd, ja que han posat setge davan de la porteria visitant avui defensada per un Ras molt content per la victoria de l’espanyol davan del Celta. Així doncs, al minut 55 arribava l’empat a l’electrònic en una falta inventada per l’àrbit en la zona lateral quan el seu davanter centre a rematat sol desde el punt de penal i enviava l’esfèrica al fons de les malles lluny de l’abast del porter visitant. L’equip local ha tingut alguna que altre ocasió i el Joanetencs només podien fer malt amb contraatacs i jugades aïllades….Però a partir del minut 70 el Joanetes ha posat pausa al joc jugant més tranquil en la zona de mitjos i a partir d’aquí el partit s’ha posat totalment pel costat de l’equip blanc i vermell i més quant déu a baixat del cel per fer un petó a la pilota propiciant que en un centre del rejuvenit cros al punt de penalt sergi linares per fi marca enviava l’esfèrica a dins de les malles, ha estat una barreja d’emocions on Sergi s’ha enrecordat del seu gran amic expulsat en aquesta jornada dedican-li el gol senyalan-lo amb el dit tot dibuixant un cor a l’estil Di Maria. Vull d’estacar qua abans del gol de perfimarquessergi Jordi Cruif s’ha tret de la màniga una exel.lent jugada digne d’admirar el qual ha agafat ell sol l’esferica, la mimat, la petonejat i s’ha driblat a mig equip local per enviar una canonada amb l’esquerre d’or rossant l’esquadre dreta de la porteria….ha estat apunt d’enfonsar la tribuna de l’estadi amb aquesta jugada ja que a tots el aficionats ens ha donat la sensació que estavem en un camp de primera observant un partit d’èlit en la màxima competició de la champions.
També destacar una aturada increible del periquito Ras  que ha parat un 1 contra 1 davant el davanter local que ha tingut a les seves botes l’empat a l’electrònic, partit magnífic d’en Ras també.
Després de l’allau de jugades dels Joanetencs, una jugada aïllada de l’equip local en un passe per l’esquena de la defensa central ha deixat sol el seu davanter que en aquesta ocasió no ha perdonat el gol….un empat tan injust com inmerescut ja que el aficionats locals també estaven demanant l’hora ja que si el match arriba a durar 10 minuts més el tres punts aguessin anat a la vall.
Felicitar al Joanetes per el gran partit ofert avui al municipal de can pons, jo com afeccionat he disfrutat molt veien aquest equipàs fen un traju a mida a tot un gran com es l’Arbussies, només ha faltat cordar el botons…n’estic segur que si seguim lluitant així no només ens salvarem si no que quedarem a la zona tranquila de la classificació. A seguir treballant Joanetes!!
 1x1 d’uri costa
periquitoRas: volador, avui era un partit en que el periquitos volaven, i no ho dic per l’alegria de la victoria d’air, sino per una palomita que ens ha ofert a la primera part el guardameta Joanetenc on jo, personalment, he tingut la sensació d’estar al cine.
Ronald Komaniol: talismà, conta el partits jugats amb punts assegurats, avui jugant una altre vegada de central, roset com en koeman i deleitannos amb jugades d’atac em disfrutat del seu millor partit vestit de blanc i vermell.
Ferrenbauer: únic, que dir d’aquest gran jugador? Cada cop que el vei jugar disfruto com un camell, avui, a fet la seva feina increible i a més ha corregit la posició a la perfecció del lateral esquerre jordi cruif.
Jordi Cruif: superb, ha disputat el seu millo partit com a Joanetenc aconseguint merescudament l’osborne, ha defensat a la perfecció i ens ha deleïtat amb jugades atacants dignes den Maradona. pobre jugador el que jugui de lateral esquerre….ho tindrà difícil per tornar a ser titular!!
Barni gambel: tranquil, juga igual com és ell, tranquil, respectuós, afable, admirable, agraït, un tros de pa, quan te la pilota als peus dona una tranquil.litat envejable.
David petit però gran: contenciós, es petit I no es veu, però la feina que fa al mig del camp es veu d’una hora lluny només si hi entens de futbol…és un jugador que si fos per mi no el dexaria penjar mai les botes.
Lopezinho: calitat, té una calitat a les botes digne d’un jugador de primera, trepitja la pilota com el mismísim Deco, la mima, la petoneja i fa uns passes entre línies que només pot veure ell i l’iniesta, cada dia menamora més aquest gran jugador, però per mi es millo persona.
Crosouver: tot terreny, ha perdut cuatre quilets a aquest nadal, i us puc assegurar que a dins al camp es nota, i molt!! A estat un punyal per la banda esquerre i ha posat una pilota medicinal al cap d’en sergi linares perquè marqués, i dic medicinal perque amb en sergi li convenia marcar….m’encanta l’hereu de la mini pandi!
Sergigol: antídot, mancat de gol a l’estil Alexis per fi avui ha marcat un golàs que li donarà molta confiança de cares a les següents jornades, vui donar-li les gràcies per dedicarme’l, ma fet sentir molt especial el meu bixu!
Toni: krak, jo ja no ser si el que juga a la Real es diu Xavi o Toni, perquè té una calitat a les botes que avui a deixat a més d’un aficionat local amb la boca oberta…ha fallat una jugada clarísima, però et vui recordar que el millor jugador del món, Messi,també erra, jo si fos l’entrenador li diria…..sal i disfruta!
C: fletxa, suposu que us preguntareu qui es…en cuco. No he escrit tot el seu nom perque de lu ràpid que és no m’ha donat temps…ha fet mal, molt mal a la defensa rival, arribant pel centre, per les bandes, amb pilotes a l’espai i esfèriques controlades, a mi em sap greu per ells però ha deixat a més d’un defensa en evidéncia.
Raulinho: mestre, no dic mestre perquè sigui professor a un institud, sino perque quant ell surt al mig del camp hi posa pausa, serenitat, elegància i controla en tot moment el seus alumnes, no pengis les botes siusplau, tu demano siusplau!
Fenoman: fenoman, no repeteixo la paraula perquè m’hagi equibocat, sino perque per mi es un fenoman, poc mediàtic, però és un fenoman. Fa unes croquetes més bones que les de la iaia i te les pot fer a la cuina, al menjador o aon vulguis, és un jugador únic i irrepetible.
Rigart del meu cor: generós, defensa a la perfecció i a sobre ajuda als altres companys, és molt generós i a mi això m’agrada molt, hi ha pocs jugadors com ell, per no dir cap. Me l’estimo un piló.
Sisinho: gimnasta, no ha jugat gaire perquè estava esteiat d’air al gimnàs, però jo el vei a tots el entrenos, i creieuma, es molt bon jugador ja que porta guants als peus i juga molt bé amb el cap, i això al mont del futbol és molt difícil.

3 comentaris:

Raul ha dit...

Gran crònica!! Bona introducció a l'estil de la ràdio!!
Va nois, que cada vegada estem més a prop!! Hem aconseguit no perdre unes quantes jornades, ara falta fer una altra passeta i guanyar alguns partits consecutius!!

LLFC ha dit...

Bon empat mainada!!! Però no espereu que torni a venir jo per tornar a sumar 3 punts eh!!!
Salut i ... a sumar!!!

Amunt Joanetes!

Lluís

david petit ha dit...

bona crònica pecho lata!