diumenge, 25 d’octubre del 2009

Jornada 3: Joanetes CF (cadets) 18 - Salt 0

Sí, posa 18, i no és que se m’hagi colat algun dígit. En la jornada d’avui, com ja es pot apreciar, ens hem vist molt superiors al rival, el Salt.

Deixant de banda el resultat, ens trobàvem en un dia important per renéixer després que l’Olot ens passés la mà per la cara la setmana passada. Però ens hem trobat, amb tots els respectes, un rival de poca entitat i no és un bon barem per mesurar el nostre potencial.

Obrí la llauna en Guille, el seguí en Garci, en Joan... Al final de la primera part 7 a 0. La segona part va ser molt més bèstia ja que varem marcar 11 gols més. Els golejadors van ser: Guille -3, Garci -3, Bryan -3, Joan -2, Rama -2, Gerard -2, Luca -2, i el porter, en Tinet, de penal, -1!

Important destacar que hem jugat amb un sistema diferent, on el doble pivot no hi era, un 4-3-3, ha funcionat molt bé ja que la defensa ha fet cas i jugava avançada per minimitzar l’espai al contrincant; que ha marcat molta gent, retrobant, i de quina manera, així el gol; els mitjos eren tant defensius com atacants i ho han fet de cine; els extrems han funcionat; el davanter sempre bé jugués qui jugués...

Ara no fem com l’altra vegada i ens pensem els millors, toca el Banyoles i hem d’anar a totes!

Raul Robles

1 comentari:

Anònim ha dit...

pfff cuants gols , aveure si puseu les fotos del cadet aveure qui son !!!!!!!!!!!!!!!!!!1