diumenge, 31 d’octubre del 2010

Derrota al camp, victòria a la grada

El Joanetes va perdre 3-2 al camp de Castellfollit.

Des de la web i els jugadors es vol donar les gràcies a tota l'afició del Joanetes que es desplaça a camps com el d'ahir, on l'afició deixa molt que desitjar.

Gràcies pel recolzament.
Diumenge vinent anirem a pels 3 punts a casa!

AMUNT JOANETES!

8 comentaris:

gerard ha dit...

El k passa es k aficions km la del castellfollit n'hi ha pokes, i molts ekips m caiguda lliure km el desconegut joanetes enkara es pensa k el castellfollit es akell ekip de fa anys, k era un voler i no poder. Actualment som un dels millors ekips de la categoria enkara k a molta gent els fagui rabia. El nostre camp pot ser una platja o com vulguin dirli, i en aixo ens guanyeu segur xo el k compte son els tres punts i akests es varen kedar a castellfollit. Començeu a ser una mika mes humils k ja sou dels normalets de tercera k allo de "gallitos" de la categoria ja us a passat!

IVO ha dit...

si l'aficio del castellfollit deixa molt que desitjar, quan es l'unica aficio de tota la categoria que anima i canta el seu equip... m'agradara veure els adjectius que dieu a les altres aficions...

Som-hi Unió!!

IVO ha dit...

no hi ha cronica de les derrotes?

Anònim ha dit...

LAMENTABLE EL COMETARI SOBRE L´AFICIÓ DE L´UNIÓ ESPORTIVA CASTELLFOLLIT.
CREC QUE NO VAS SER-HI AL PARTIT Ó T´AGRADA ENGANYAR A L´AFICIÓ DEL JOANETES C.F. EL PARTIT VA SER INTENS, PERO NO VA HAVER NI UN SOL INCIDENT A LA GRADA.

JO LO QUE VAIG ES SENTIR ENVEJA, DE QUE A JOANETES NO ES VISQUIN AIXÍ ELS PARTITS.

DEMANEU DUSCULPES A AQUESTA GENT I SIGUEN UN CLUB SENYOR.

UN AFICIONAT DEL JOANETES C.F.

JoanetesCF ha dit...

Gràcies per participar i comentar a la web del Joanetes CF.

L'entrada de la web anava encarada als nostres seguidors, felicitant-los pel seu comportament i esforç que fan venint a veurens als desplaçaments.
Segurament l'afegitó "on l'afició deixa molt que desitjar", no us ha agradat, però suposo que no agrada a ningú que l'insultin (també cosa il·lògica quan es va guanyant el partit).
La vostra afició és realment sorprenent com animen i canten. Us felicitem per això (molts equips ja ho voldrien).

Ivo: Si, hi haurà crònica. Sempre en fem i no serà excepció encara que haguem perdut (si no mira l'historial de cròniques i veuràs que les derrotes també les tenim documentades).

Gerard: Crec que ja t'hem contestat, però segurament la teves paraules no han sigut les mes adequades. Nosaltres només et podem contestar al camp demostrant que som un equip competitiu i que a casa nostra intentarem guanyar-vos. Les altres coses que dius, no ens hi ficarem.

Anònim: Intentem ser un club senyor i humil (com algú diu que no som per aquí). Responent els vostres comentaris i aclarint el que digueu potser aconseguim que enteneu les paraules. Ja ho hem dit, no anava pels càntics ni pels incidents, si no pels insults als jugadors. De totes maneres, no sembles un aficionat al Joanetes quan dius això, perquè dónes senyals de NO conèixer el club.

A tots, gràcies per comentar i tranquils, això és la web del Joanetes CF, amb cròniques de TOTS els partits, etc. Podeu comentar sempre que volgueu. Benvinguts! Això si, procureu comentar amb respecte.

Gràcies.

Adrià ha dit...

JoanetesCF els primers de no tenir respecte heu sigut vosaltres dient que "l'afició deixa molt que desitjar". O sigui que no demanis pels altres el que no compleixes tu!

IVO ha dit...

com a jugador de la unió i que estava dins del camp, crec que els aficionats del Joanetes no són uns són uns santets que diguessim... però no se'ls critica... perque aixo passa a tot arreu i es normal en un camp de futbol...

Punt. ha dit...

Hola, no vull atiar més el foc d'aquesta entrada, però ara que ja han passat uns dies voldria aclarir un parell de coses.

Abans, però, felicitar-vos per la victòria contra el St. Gregori, segur que va ser un molt bon partit.

Quan es publica un blog a internet hi ha més de 6.000.000.000 milions de persones que el poden llegir. En català, posem-hi 10 milions. A la Garrotxa, diguem que 50.000 persones.
I encara que el "públic" sigui l'afició i jugadors del Joanetes, no podeu pretendre que algú a qui falteu al respecte calli només perquè els autors del blog sou vosaltres. Està bé, el blog, i és públic. Potser una mica més de seny per part vostra a l'hora d'escriure hauria evitat exaltar els al·ludits

D'altra banda, és veritat que hi va haver alguns insults a alguns jugadors. Personalment, no m'agrada gens. Però fer de les paraules d'una o dues persones una generalitat de la grada de Castellfolllit és equivocar-se de dalt a baix. Hi havia força gent al camp. ¿Us vau sentir amenaçats físicament en algún moment? ¿Els insults van ser durant tot el partit o en un moment puntual? No els justifico, però no podeu fer-nos passar per maleducats perquè no és així.

Per acabar, celebro que l'afició us segueixi a camps com el nostre. Una afició que a la primera part es va sorprendre amb els seguidors de la Unió, i que entre dents menystenia amb expressions que no vull reproduir. A la segona part, després del cafetó del descans, crec que ja es van adonar de què anava la cosa i van dedicar-se a disfrutar del partit.

Va ser un partit intens i crec que tots vam disfrutar durant els 90 minuts. Vau encaixar malament la derrota, nosaltres potser també l'hauríem encaixada malament.

Va ser un partidàs.

Us felicito pel blog, sé que no és fácil. I menys quan veníeu per golejar-nos i vau sortir escaldats. A la crònica, es nota.

Cordialment,
un aficionat del Castellfollit.