dilluns, 12 de setembre del 2011

JORNADA 1

JOANETES C. F.  2       OLOT, AT  0

Alineació Joanetes : Lluís; Sergi, Ferran, Miquel, Oriol; D. Casanova, D. Lopez, Feno; Sergi Linares, Anderson, Jordi Cros.
Suplents: Nane, Pastoret, Siso, P. Verdaguer, Jordi Domènech, Barnera, Jose.

Començava la lliga 2011-2012 per al Joanetes C.F i ho feia a casa davant l'ath. Olot, amb moltes cares noves a l'equip, i també a la banqueta, hi ha il·lusions renovades i ganes de fer una molt bona temporada.

Primera part: La primera part començava amb novetat tàctica per els locals, que es van distribuir al camp amb un 4-3-3. L'equip visitant es va tancar al darrera esperant a l'equip blanc i vermell. El Joanetes tenia el partit totalment controlat, amb una posició de la pilota molt alta, però amb poques ocasions de gol. Destacar algunes internades per la banda dels nous benvinguts Cros i Linares. El gol arribava amb una falta a 3 o 4 metres de la frontal de l'àrea, que Anderson va executar magistralment amb un obús espectacular que va entrar per tota l'escaire de la portaria visitant. Les poques aproximacions de l'Ath. Olot eren a pilota parada, una de les quals va anar al travesser. S'arribava al descans amb una certa superioritat al camp, però molt just al marcador.

Segona part: Molts canvis hi va haver a la segona meitat. Per començar, el domini ja no era tant de l'equip local, ja que els visitants apretaven una mica més. A pocs minuts el Joanetes va canviar el 4-3-3 per un 4-4-2, en teoria, per tenir molt més la pilota, però no va ser així. L'Ath. Olot s'anava acostant a la portaria, però sense molt de perill. Destacar un potent xut de falta que va anar a la creueta, i algun corner que va fer aixecar els seguidors que es van acostar al municipal de les preses. Al minut 79 Jose va rematar una centrada per terra d'Uri, que es va aprofitar d'una jugada de murri de David López, que va sacar una falta molt ràpid. Finalment destacar l'expulsió bastant rigorosa per les 2 targetes grogues ensenyades a Ferran Roura.

Així doncs, els 3 primers punts es queden a casa. Amb una bona sensació per la victòria i el bon joc mostrat a la primera part, i amb ganes d'arreglar els problemes que hem tingut a la segona per dominar el partit. La setmana que ve visitem el camp de l'Amer, esperem que i siguem tots, i aconseguir 3 punts més.

Canvis:
55'. Entren Pastoret i Pere Verdaguer per Sergi Linares i  D. Casanova.

65' . Entren Jose i Jordi Domènech per Anderson i Jordi Cros.

75'. Entra Nane per Pastoret.

Gols: 
20'. 1 -0. Anderson de fort llançament de falta. Gran gol.

79'. 2 -0. Jose. Falta sacada ràpida per D. Lopez cap a  Uri, centrada d'aquest per terra, i rematada de Jose.

Targetes: 
80' targeta groga Ferran Roura per una falta al mig del camp

90' 2a targeta groga i expulsió de Ferran Roura per una entrada al mig del camp.

Àrbitre : HASSAN ABDELKADER, NAYIM . Regular actuació de l’àrbitre on No a influït amb el resultat.

Osborne : Miquel Sala

Crònica Per: Lluís Freixas.

4 comentaris:

miki ha dit...

Excel·lent crònica Lluís!
Quin nivell!

Ara el que costa és mantenir que es faci a tots els partits.

Molt bé el disseny i molt bé les anotacions finals.

Però, sobretot, molt bé el resultat! ejjejejej

Salut!

LLFC ha dit...

Moltes gràcies Miki. Esperem que si que entre tots ho fem cada setmana. Espero la col·laboració de tots i totes. Demano que qui vulgui fer cròniques ens ho digui. Destacar també la feina d'en barris, que a preparat una plantilla per fer més fàcil les cròniques.

Entre tots millorem la web que tu t'han has col.laborat.

Joanetes C.F. ha dit...

A mi m'hi sobre lo d les targetes nois. aket apartat em fera qdar malament cada setmana. jajaja! apart d'aixo trobo q sta molt i molt be. felicitats!!!

ferran roura ha dit...

Suposu q ja heu deduit q el dl comentari anterior era jo. XD