diumenge, 25 de setembre del 2011

JORNADA 3

JOANETES, C.F. 4   SANT GREGORI, A.E. "B" 1

Alineació Joanetes : Lluís, Sergi R., Ferran, Quel, Uri, Jordi D., Davic C., David L., Sergi L., Anderson i Santi.

Suplents: Pere, Raül, Andreu, Feno, Nane, Miki

Molt bon partit el viscut aquest mati al camp de Verntallat entre el Joanetes i un dels millors equips de la categoria, el Sant Gregori. Partit molt treballat per els locals, amb una pressió asfixiant que al final s’ha traduït amb gols.

Primera part: El partit ha començat amb un 4-4-2 per part dels locals i un 4-5-1 per part dels visitants. Els primers minuts han estat de tempteig, els 2 equips es respectaven molt, i no hi havia masses oportunitats. A mesura que pesaven els minuts, el Joanetes s’anava trobant més còmode i començava a arribar amb perill a la porteria visitant, com per exemple en un xut de falta d’Anderson, una molt bona passada d’Anderson que aprofita l’arribada de Jordi per la banda esquerra, i creua molt bé la pilota per superar el porter, però que un jugador visitant treu de sota els pals o un remat de corner de Santi que un altre jugador visitant torna a treure a la mateixa línia de gol. Així doncs, s’arribava a la mitja part amb un 0-0, però amb domini local.

Segona part: El segon temps començava amb algun espant per part dels visitants, però de seguida el Joanetes tornava a agafar el domini del joc. Les oportunitats arribaven i el gol era qüestió de temps. Destacar una internada de Sergi que atura molt bé el porter visitant. Una altre jugada per la banda acaba amb una assistència a Anderson, que dins l’àrea no perdona i aconsegueix el primer gol que donava avantatge als locals. No gaire més tard, Anderson, aprofita el llançament d’un altre corner per fer el 2-0 directament, gol olímpic davant la parsimònia dels visitants. Sense fer gaire res, el Sant Gregori s’ha trobat amb el 2-1 amb una pilotada llarga que el davanter visitant aprofita per fer una vaselina davant la mitja sortida del porter local. El Joanetes ha reaccionat ràpidament per treure totes les pors, amb una falta que han fet a la frontal de l’àrea a Anderson, que ha aprofitat ell mateix amb un molt bon llançament per fer el 3-1 amb un altre xut increïble. Hat-trick d’Anderson que ha estat molt actiu durant tot el partit, el qual ha servit perquè el destaquessin com a jugador Osborne del partit i que s’emportava la pilota cap a casa. La pressió asfixiant del Joanetes a la sortida de la pilota visitant no acabava aquí, ha durant tot el partit. Gràcies això ha arribat el quart gol. Una magistral passada de l'Anderson que veu molt bé la internada de Sergi R., que defineix molt bé davant la sortida del porter i aconsegueix el definitiu 4-1.

Molt bon resultat del Joanetes que es posa a les primeres posicions amb 6 punts de 9 possibles. Ara l’Objectiu és saber aconseguir bons resultats com a visitant.

Canvis:
55'. Entra Raül per en Santi

65'. Entra l’Andreu per l’Uri

75'. Entre en Pere per en Jordi
85’. Entre en feno per L'Anderson

Gols: 
55'. Anderson rematada dins l’àrea
65’. Anderson de corner directe

70'. Anderson de falta a la frontal de l’àrea
80’. Sergi R. a passada de Anderson. 

Targetes: 
40’. Groga per Jordi per una entrada al mig del camp.
80’. Groga Sergi L. Per posar-se a davant en un llançament de falta.
90’. 2a. Groga i  corresponent vermella per posar-se davant en el llançament del porter.



Àrbitre :  VALLRIBERA MARTI, CARLOS.  No massa correcta, moltes decisions incorrectes i targetes molt il·lògiques. No ha influït amb el resultat, però permetia bastant la duresa en alguns casos i poc flexible en altres casos.

Osborne : Anderson.

Crònica Per: Lluís Freixas.

10 comentaris:

miki ha dit...

Per mi l'àrbitre va estar correcte.

Evidentment en alguna ocasió es va equivocar (per exemple ensenyant grogues massa tard quan algunes faltes anteriors a la 1a groga eren més dures que aquesta).

Ressalto que "no ha influït amb el resultat", com molt bé diu la crònica.

Nota negativa per part d'algun jugador del St Gregori amb insults racistes. Evidentment, no van ser tots.

ferran roura ha dit...

No va influir en el resultat. xo io tmb penso q no va estar encertat en moltes jugades per un i altre costst. un r,5. pot compensar. jejeje. Axo si, comparat amb l'individu del camp de l'amer aket d diumenge va estar de.10 punts. Jajaja
salut!

ferran roura ha dit...

la nota era un 4,5.

Uriii ha dit...

Va esta be en general, tot i k pensu k la segona targeta den sergi se la podia aver estalviat trankilament....

Uri ha dit...

Per cert lluis, lultim gol no va ser a pase de landerson??o vai ekibokat?jeje

Anderson ha dit...

Moltes gracies equip per ajudar-me sempre, si faig gols és gràcies a tots, hem de continuar aixi guanyant partits a casa i millorant fora de casa. Gràcies de nou i ens veiem aquest vespre! i Lluis, el passe al Sergi va ser meu! corregeix aixo jeejejejejeje

LLFC ha dit...

És veritat, em vaig confondre, l'Anderson va fer 3 gols i una magnífica assistència!!! xd! Però el que és més rellavant, ha comentat en català!!! Si senyor Anderson, t'estás integrant de cullons!!! jiji!!! Felicitats!!!
Tornant a l'àrbire jo cntinuo discrepant, tot i que no va influir en el resultat, no com el de l'Amer, crec que no va fer gaire bon partit. Moltes faltes no pitades, o mal pitades. Targetes que havia de treure i c les guardava, en canvi per tonteries si que les treia (sinó preguntali amb en Sergi, jaja!!!) En fi, tot són opinions, però m'agrada que hi hagi debat. Les pròximes cròniques vosaltres!!! Salut!

jb ha dit...

La passada ja esta corretgida.

ferran roura ha dit...

Eeep!!! pep, ho has corretgit a l'apartat dls gols, xo no en el text explicatiu de la segona part. jejeje

jb ha dit...

Molt bé Ferran. Hem sembla que ara ja està posat tal com toca. jejejeje.