diumenge, 6 de novembre del 2011

JORNADA 9



Crònica:
L’Estadi Verntallat es trobava en unes precàries condicions degut a les pluges dels darrers dies. La meitat del camp de prop del bar tenia molts bassals i l’àrea totalment inundada. Això ha dificultat el joc habitual del Joanetes de “la toco y me voy, que bueno que soy”.

Primera part: Hem sortit amb un 4-4-2. Només començar Santi “una”, ha estat apunt de marcar. El partit ha seguit igualat fins que Pedro ha gaudit de dues ocasions semblants xutant des de la dreta, una de les quals després de gran jugada de Jose.  En una centrada des de l’esquerra, Santi “una” ha pentinat, la jugada s’ha embarullat i finalment Llensniesta xuta a la mitja volta i marca. Abans Pere havia estat apunt de marcar amb una centrada xut que ha colpejat el travesser. El Montagut no ha pogut causar perill i hem marxat al vestidor amb un 1-0.

Segona part: A la segona part hem atacat a la meitat inundada. Oak ha posat la por al cos al Montagut amb un cop de cap fort com un roure que el porter rival s’ha trobat. Poc després jugada novament embarullada que Pedro lluita fins el final i a porteria buida Santi “una” empeny a dins.

Al minut 10 de la segona ha entrat Siso per Santi. A partir d’aquí s’han succeït les ocasions de gol sense parar. A passada de Pere, Siso ha tingut un 1 vs. 1 que no ha pogut transformar tot i tenir-hi la mà trencada (¿). Al cap de poc ha entrat Cros per “haha” José que s’havia buidat lluitant i corrent, i Sergi Linares per Pere perquè aquest rebés l’ovació de la grada. Llens també ha estat substituit per Jordi. Dues centrades de Cros i la Bala Linares, després de gran passada de Miquinbauer, han quedat mortes a l’àrea, Siso s’ha llançat al fang però el porter rival ha rebutjat. Espectacle pur.
En una jugada desgràciada, “Ooooh Nane” ha patinat, el davanter rival ha fet una gran jugada de conducció driblant a Roura, que havia crescut arrels (¿), i ha superat a Lluístin Bieber. 2-1.
Semblava que tocaria patir tot i la poca igualtat del partit però no ha estat així. Al cap d’uns minuts, nova jugada embarullada dins l’àrea del Montagut després d’un còrner, la pilota queda morta, Siso cedeix enrera i Llensniesta perfora la porteria posant el 3-1.
A partir d’aquí, festival amb un sol nom: La Hiena Sergi-Neymar. Després d’una centrada, “Hippie” Casanovas recull la pilota a la frontal, pausa el joc per triar la millor opció, i veient a Sergi incorporant-se des de la tercera línia l’hi dóna una passada magistral que Sergymar aprofita afusellant. 4-1. Poc abans del final, la Hiena ha olorat sang de nou: ha recollit una pilota a la frontal i en una espectacular jugada individual, desafiant totes les lleis de la inundació de l’àrea del Montagut, ha driblat a 3 contraris, Siso s’ha apartat providencialment per deixar-lo passar, i l’ha creuat per establir el definitiu 5-1. Grans.

1x1
Lluístin Bieber: Desocupat. Ha tingut poca feina i no ha pogut fer res al gol.
Sergi-Neymar: Espectacular. Molt bé en defensa i marcant diferències a dalt.
Oak: Baluart. Com sempre ha set un puntal defensiu.
Miquinbauer: Distribuïdor. Ha utilitzat la seva gran passada en llarg per iniciar contracops.
Oooh Nane: Incombustible. Cada partit que juga és un pas més a la desretirada.
Boqueró López: Treballador. No ha estat el protagonista habitual però ha fet molta feina bruta pels seus companys.
David petit: Tempo. Ha donat treball i pausa en moments importants.
Croquetes Llensniesta: Golejador. Gran partit amb dos gols molt importans.
Pedro. Osborne. Treball, lluita, ocasions i assistències. Partit complert.
Haha José: Desfondat. Molt bona primera part i lluita fins a la substitució.
Santi “una”. “Una” (de cada). Ha assistit a Llens i ha marcat l’important 2-0.
Mà trencada Siso: Perillós. Ha gaudit d’ocasions que no ha pogut transformar
Cros: Refresc. Ha estat un punyal per l’esquerra.
La bala Linares.  Ràpid. Ha fet mal per la dreta i ha estat apunt de marcar.
Ioguts Jordi: Sòlid. Ha aportat solidesa a la banda esquerra.


Àrbitre :  PEÑA GARCIA, JOAQUIN. Bé. No ha influit al resultat.

Osborne : Pedro.

Crònica Per: Siso

19 comentaris:

LLFC ha dit...

Espectacular, aquesta crònica passará a la història. El nivell de la crónica puja setmana rera setmana. Em sembla que em retiro de fer cròniques x no poguer assolir l nivell! Jiji! Estic impacient x veure la pròxima! De moment siso "mà trencada" osborne!!! Boníssima, sobretot l detall que t'has apartat providencialment xk n SERGI marques, genial!

Salut I pluja!

Ramon ha dit...

Uuuuuuf. Voia posar alguna cosa, però reconec que la crònica m'ha superat.
Potser proposaria un osborne especial aquesta setmana per en Quelic. Va dir que el camp aguantaria, i el camp va aguantar. Tot i que molts se'l miraven de reüll (al camp no, eh. A en Quelic se'l miraven)
Bona feina nanos!!

nane ha dit...

estas con un "putu" llum.....

Uri ha dit...

Sisoo!!tens la ma trencada en fe cronikes!!jaajaja, crec ke va ser un partit mol trreballat i vam saber afrontar a la perfeccio les condicions adverses climatologikamen parlant. Lunik pero va ser el gol encaixat en una jugada bastan desafortunada , mol bona feina, a seguir treballan axi ke nestik segur k si no ens relaxem crec ke akest any disfrutarem molt!!fins dimecres kraks!!!!

ferran roura ha dit...

Tanqueu-lo!!!! Jajahahaha!!!!

miki ha dit...

Gran crònica! Divertida i informant a la perfecció del què va passar a dins del camp.

Continuem treballant igual.

Uri, dimecres entreno? No és dimarts?
Ens veiem.

Salut!

Ramon ha dit...

Dimarts, Dimarts!!

Jordi D. ha dit...

MOlt bona cronica eee!! Dubto k jo mai arribi a akest nivell jajajaj

per cert, la federacio diu k el primer gol el va fer en jose, no???

Fins dimartssssss!!!

Salut!!!

david petit ha dit...

Siso ets un puto crack!
Jo crec que l'últim gol te l'haurien de donar a tu. Està clar que sinó t'apartes en Sergi no marca ni de conya. Però el d'en Santi me l'apunto per mi perquè jo no estava en fora de joc.

A veure si puc venir dimarts.

David petit

Ramon ha dit...

Jordi, crec que va confondre els dorsals. Els canvis també estan malament.

siso ha dit...

Merci pels elogis a la crònica. L'estat del camp va ajudar al to comic!

Ramon: no em corretgeixes les castellanades? N'hi ha almenys dues. Si, a més de cronica és un passatemps! Tic, tac, tic, tac....

David petit, tambe pots fer dir hippi casanovas, que tambe te tradicio, no? Hehe.

I merci a en quelic per no imposar el quelicato i deixar-nos jugar. Li dedico la meva apartada del camí den sergi a ell.

Uri ha dit...

Perdo dimaaaarts volia dir!!me confooos pk em pensava k nkara erem la semana pasada!!jajaja

ferran roura ha dit...

URI, estàs empanat!!!! Jejejeje!

Ramon ha dit...

Siso, no t'he corregit mai castellanades. El que t'he corregit són les xavades!!! "Novio/a", "boda"... O no?

Anderson ha dit...

Estic molt contento! Bona cronica!
Amunt Joanetes!

Ramon ha dit...

18 tios, i amb unes ganes impresionants, en l'entrenament del Dimarts!!! Al final, la piloteta entrarà o no, però us ben asseguro que el primer pas perque entri, i no una vegada, sinó moltes més, és aquest. Us felicito fills!! I ara, a tope a pel St. Miquel.

La bala linares ha dit...

molt gran la crònica!!!

miki ha dit...

Aprofito per reafirmar les paraules d'en Ramon, dimarts a entreno tothom amb moltes ganes (com ja és costum). Espero que al partit continueu igual de bé, jo no podré venir pq vaig a Lió però espero molt bones notícies vostres eh?!

Molts ànims i amunt Joanetes!

Jordi D. ha dit...

Ben dit ! Divendres a entrenar igual o mes k el dimarts!!