divendres, 23 de març del 2012

JORNADA 24

Crònica:
Partit molt estrany el que es va viure al camp del Maià, en el qual el Joanetes va perdre la seva identitat i va patir la primera derrota del 2012.

Primera part: El Joanetes va començar amb el ja típic 4-4-2, però amb fins a 5 canvis a l’onze inicial respecte l’últim partit a casa contra el St. Privat, 2 a la defensa, 2 al mig camp i 1 a la davantera. El partit va començar amb els dos equips molt adormits i deixant passar els minuts, el qual va ser el primer gran error del Joanetes, ja que contra equips d’inferior qualitat tècnica s’ha d’anar a pel partit al màxim des del primer minut, ja que sinó ho pots pagar més tard. Així, el Maià es trobava molt còmode i només es dedicava a rebutjar els tímids atacs dels visitants i penjar pilotes llargues. Però només amb això els locals en tenien prou per crear fins i tot una mica més de sensació de perill que el Joanetes. Tot i aquesta dinàmica, al minut 25 Anderson, el qual està en una gran ratxa golejadora, va aprofitar molt bé una passada llarga a dins l’àrea del Maià i va definir al primer toc amb una vesalina de molta qualitat. Tot i el gol, l’equip no es animar a anar descaradament a pel segon i es va arribar a la mitja part amb la mateixa tònica dels primers minuts: poc ritme, rebots i poquet futbol.

Segona part: La segona part va començar igual que la primera, amb poc ritme, però amb la diferència que el Maià ja ni creava cap mena de sensació de perill i el Joanetes no s’havia d’esforçar massa per mantenir l’avantatge. Només l’Anderson va posar perill a la porteria rival amb una falta que va treure molt bé el porter local i que hauria sentenciat el partit. Va ser davant d’aquest avorriment de partit, quan al minut 60 l’àrbitre va decidir posar-hi emoció xiulant un penal a l’àrea del Joanetes per unes mans completament involuntàries i molt poc separades del cos de l’Andreu, després d’un rebot en una pilotada llarga del Maià. El davanter del Maià va llençar molt bé la pena màxima i va posar l’1 a 1 al marcador. A partir d’aquí el partit va fer un canvi de ritme ja que el Joanetes ara sí que es va posar les piles i va intentar moure la pilota amb més ritme per anar més a l’atac i a buscar el partit. Tot i no tenir moltes ocasions clares, la sensació era que l’equip visitant marcaria el segon gol. Però, com he dit abans, si et despertes tard a vegades ho pagues. I així va ser succeir. En el minut 79, en una de les poques aproximacions del Maià a l’àrea del Joanetes, el punta dels locals va guanyar l’esquena a la defensa visitant i va rematar molt bé de cap una centrada des de pràcticament el mig del camp. En Lluís no va poder fer res més que desviar una miqueta la gran rematada de cap que li passava per sobre, però no va ser suficient per evitar que la pilota entrés i el Maià passés a dominar el marcador. A partir, d’aquí els nervis dels dos equips van aflorar i amb això també les imprecisions. El Joanetes intentava anar a l’atac amb presses i el Maià tan sols es dedicava a posar l’autobús i intentar algun contraatac sense massa perill. La ocasió més clara va arribar pràcticament al final quan en Sergi Linares no va encertar a rematar la pilota després de que aquesta fes un mal bot just quan ell xutava a sol a dins l’àrea i sense oposició.

Així doncs, el Joanetes no va ser capaç de treure cap punt en un mal partit a Maià i ha perdut el liderat de la categoria en favor de l’Amer, tot i que amb els mateixos punts que els amerencs. Esperem que aquest cap de setmana vinent es pugui refer amb una victòria davant del sempre difícil Sant Roc. Caldrà aprendre dels errors i sortir al 200% des de l’escalfament.
Ànims i AMUNT JOANETES!!!!!!!!

Àrbitre:  HASSAN ABDELKADER, NAYIM. Malament. Va voler ser protagonista en quan el millor per un àrbitre és passar el més desapercebut possible.