dilluns, 26 de març del 2012

JORNADA 25

Crònica:
Partit importantíssim disputat en el municipal del Verntallat, on el Sant Roc només li servia la victòria per seguir amb les aspiracions per pujar de categoria. El Joanetes n’estava conscient que una victòria contra un rival directe, que venia d’una nefasta ratxa ja que portava 14 punts aconseguits dels últims 24 disputats, deixaria sense opcions al títol al submarí groc.  

Primera part:
La primera part començava molt bé per el Joanetes ja que ha disputat de claríssimes ocasions per adelantar-se al marcador. Tot hi així el gol no ha arribat fins als voltants del minut 30, on el senyor Furkiniesta ha fet una magistral assistència entre línies que ni el mismissim Andrés hagués firmat per a Anderson de Sousa Lima, que com tots ja sabem no ha perdonat davant la sortida del porter creuant la pilota lluny de l’abast del mateix.
El partit es posava de cares per l’equip local on ha disposat de moltes més ocasions per  eixamplar el marcador però no ha estat així.  El Sant Roc ha aprofitat una confusió de la defensa Joanenca per marcar l’injust empat al marcador, ha estat un gol psicològic ja que aquest ha arribat al minut 44, amb aquest  gerro d’aigua freda arribàvem a l’equador de partit.
Segona part:
A la represa l’equip local ha començat menys endollat com si el gol l’hi hagués afectat més del normal, i ha estat una segona part plena d’indecisions i faltes a la zona de mitjos.  Era un partit on només el podia desencallar  un home, i aquest era i ha sigut l’Anderson el pistoler, quan en una jugada sense perill s’ha tret un míssil terra aire col·locant la pilota a l’esquadra lluny de l’abast del porter visitant. Sens dubte ha estat un golàs molt celebrat per l’equip local ja que suposava un cop de moral molt fort per treure el partit endavant. D’aquí fins al final s’han produït una sèrie d’ocasions Joanenques on es veia i es respirava en l’ambient que el tercer gol era qüestió de temps, i així ha estat, quan en una jugada d’Anderson que obria la l’esfèrica a la banda dreta per Sergilexis el qual es treia un centre perfecte ras que arribava a la cama dreta de Toni Kros que rematava al fons de la xarxa. Aquest gol a fet canviar l’opinió de molts afeccionats ja que Kros arribava tard i venia d’una calçotada, i això feia pensar que no era el jugador més adequat per sortir al terreny de joc, però els grans jugadors es demostren al camp, i així ho ha fet.  Sense gaire més ocasions arribàvem al final del “match” amb una victòria molt important per l’equip local que els deixa amb més opcions que mai per lluitar pel títol de lliga.
Felicitar a tot l’equip per el gran esforç fet i a seguir lluitant ja que aquest partit ha deixat més bones sensacions que els jugats anteriorment.
Demanar perdó per la crònica però es que no m’han avisat a temps i no he après apunts....i se’m fa difícil!jajajaj  amunt Joanetes!!!!!
Osborne: Anderson                                                         
Crònica: Uri torquemada

5 comentaris:

LLFC ha dit...

Be be, bon resum torkemada!!! Tot i feru sense apunts!
Jo demanaria una mica + implicació i ajuda x acabar de fer Ls cròniques dels 9 partits que queden, que n'hi ha mlts k no n'han fet cap o pokissimes, i lguns km l'Uri n'han fet moltes!!!
Salut i a reflexionar pel partit a montagut! Salut

Anderson ha dit...

Molt bona crònica, quin riure! m'ha agrdat molt el meu nou cognom! jaja

Amunt Joanetes... partit a partit!!

uri ha dit...

mes k kronika a set un resum, i tranki lluis k ja magrada fer cronikes, sem dona millo k jugar! jaja! a seguir treballan k aket diumenge tenim un partit complikat! amun joanetes

ferran roura ha dit...

Moltes felicitats a tot l'equip per la victoria!!!!!! Sabia q no em fallarieu! Jeje!!!

Ara a continuar treballant fort que encara queda moooolta lliga.

Ens veiem divendres!!!!!
Salut!!!

david petit ha dit...

Bona crònica Uri.

Ara toca anar a tope a Montagut.

David