dimarts, 13 de març del 2012

JORNADA 23

Cònica:
Partit complicat el viscut aquest cap de setmana a Verntallat després de trencar la ratxa de victòries al 2012, tot i que encara continua invicta en aquest nou any amb l'empat al molt complicat camp del Sant Esteve.
El Sant privat visitava el líder amb moltes ganes, com quasi sempre en aquest derbi al camp de Verntallat, tot i que no lluita per els primers llocs, té equip per guanyar a qualsevol en aquesta categoria.
A les 11 puntual començava el partit amb una pressió asfixiant del Sant Privat, tot i que el Joanetes, molt centrat en totes les línies, intentava sortir des de darrera amb la pilota controlada. Era un partit molt disputat on els 2 equips intentaven aprofitar els errors dels rivals, tot i que no va haver-hi gaires ocasions clares. El màxim perill era en pilota parada, sobretot per part de l'equip visitant. En les poques ocasions que va haver-hi a la primera part, al voltant del minut 40 el Joanetes es va avançar amb un gol a pròpia porta del Sant Privat després d'una jugada per l'esquerra d'Uri i varis rebots dins l'àrea. Així acabava la primera part, 1-0 pels locals.

A la segona part el partit va tenir més ocasions, ja que el Sant privat anava darrera el marcador, tot i que el Joanetes també s'acostava amb perill a la porteria defensada per Ras. Al minut 20 els visitants empataven el partit amb una jugada per l'esquerra deCuco, que va fer una passada de la mort, on a primera instància Lluís rebutja la pilota, però la deixa morta a dins l'àrea perquè rematin a plaer dins la portaria. En aquest moments, quan més ho necessitava l'equip local i ja fa molts partits que respon, el Joanetes es va tornar a posar les piles, sobretot gràcies els canvis. Recordar alguna clara ocasió de Furca després d'un altrebarulldins l'àrea que envia els núvols. Però en un corner Quel remata i la pilota rebota en un jugador visitant, transformant el 2-1. A partir d'aquí el partit es va trencar i el Joanetes podia haver sentenciat el partit. Sobretot després d'un mal entès entre la defensa privatenca on Anderson fa de les seves i transforma el 3-1 gairebé definitiu. Tot i així Ras va tenir temps de evitar 2 gols més, una molt clara de Sisu. Per part del Sant privat, que no es va rendir, va intentar-ho de falta directa, però no gaire més perill, fins al minut 92 on després d'un clar fora de joc, Ferran va evitar em falta queCucorematés a plaer, i l'àrbitre va xiular penal, i la conseqüent expulsió. El mateix jugador va transformar el penal en un xut molt ajustat a la dreta del porter. No va haver temps per res més, 3-2 i 3 punts més al sac.
Així el Joanetes continua líder a 3 punts dels segons, tot i que augmenta la distància amb el 4art i 5é classificat, la lliga s'està estirant al capdavant de la classificació. La setmana que ve el Joanetes visita un camp molt difícil com el del Maià, on si guanya pot augmentar distàncies amb el 2n o 3er, ja que s'enfronten entre ells. A per els 3 punts. Amunt Joanetes!!!

Osborne:Furca.
Crònica : Lluís Freixas